kamuflerte confessions

Visste dere at….

…jeg startet med str 38 i militærstøvlene mine, men etter at leirevannet fra Krigens Krav på rekrutten utvidet dem måtte jeg få nye i str 37? Nå har ullsokkene krympet føttene mine/gjort skoene større igjen, det er like før jeg må gå til 36.
…det egentlig er dødsrart, for da jeg gikk i 7. klasse brukte jeg str 40/41? Føttene mine krymper!!!!
…jeg har hatt den samme samboeren helt fra rekrutten og gjennom hele førstegangstjenesten?
…jeg har meldt min interesse for tjeneste i internasjonale operasjoner til Forsvaret, men fikk avslag på selveste julaften? God jul, mili.
…jeg dimmer om 46 dager? 5 av de er i felt på Rjukan. Jeg har 14 dager med permdager igjen som jeg må ta ut før jeg dimmer, og hvis jeg tar bort alle helgene (da har jeg fri) i tillegg, sitter jeg igjen med bare 14 dager igjen på Rygge som soldat. Wow.

…etter jeg har dimmet har jeg 10 måneder igjen i uniform? I mars er jeg ferdig med førstegangstjenesten og går over til å bli ansatt som 2. årslærling i Luftforsvaret. Da får jeg egen leilighet inne på leir, er ikke lenger en del av en tropp og kommer til å henge i befalspuben og drikke meg full alene hver kveld. Neida… (joda)
…min største frykt for å dra inn i militæret var den beryktede GASSBODEN? Den var ene og alene grunnen til at jeg vurderte å droppe hele militærtjenesten, haha! PINGEL 🙂
…da jeg først møtte min største frykt der inne, valgte jeg å triumfere SKIKKELIG ved å løpe gjennom gassen 2 ganger mer enn strengt talt nødvendig? Fra pingel til badass 2010.
…jeg fikk beskjed av militærlegen ved innrykk på rekrutten at beinbygningen min var så spinkel at stridssekken under feltøvelsen kom til å bli ekstra tung for meg? Ingen tvil om at det var TUNGT nok, iallfall!
…militæret alene er grunnen til at jeg i dag drikker kaffe fra bartekoppen min minst èn gang om dagen? På rekrutten måtte de søvnigste rekruttene reise seg opp og STÅ så alle så det, hvis de så for trøtte ut i trynet, jeg hadde ikke så lyst til det og tvang meg til å drikke kaffe i stedet. Luring 🙂

…min største bekymring for KBE-øvelsen jeg skal på i februar er hvordan kameraet og batteriet skal overleve i SÅ mange blå?
…jeg fikk beskjed om å fjerne alle bilder med militære effekter på, noe som resulterte i at jeg nesten la ned hele bloggen fordi jeg ikke hadde tid til å sette meg ned og slette et og et bilde? Herregud, for et styr. Og så måtte jeg ikke det allikevel.
…min største bekymring for å dra i militæret (etter gassboden) var at jeg trodde jeg måtte gå helt uten sminke, hele året? Selvillit.no var ikke MITT domene, iallfall!
…tiden i Forsvaret går 59 ganger så raskt som den sivile tiden? Jeg føler hele livet mitt mellom innrykk og frem til idag har vært en illusjon, en fortfilm uten skilpaddefunksjon.

Fant dere noe dere ikke visste?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *