Hold your head up, georgous. There’s people who would kill to see you fall.

Takk for engasjementet i trakasseringsinnlegget, det var debatten jeg ville ha! Nå er jeg tilbake i Tigerstaden, har fått en dødskul oppgave å jobbe med hos Forsvarets Mediasenter som jeg skal vise dere senere.

Men det jeg skulle snakke om, da….

I kommentarfeltet på det siste innlegget jeg skrev om livet, berg- og dalbaner, plukket jeg opp et søtt tips fra en leser, May, om hvordan man kan hjelpe seg selv på beina igjen etter en faceplant. I den sjøen av tårer (og snørr) som oppstår der nede, må det gå an å bygge en flåte, og jeg tenkte at vi kan bygge den her og nå, ikke se og hør (wordplay!), med litt hjelp fra dere!

Idèen min er å sanke tips fra dere, til hva man kan gjøre når alt er svart og sjøen bølger. Tips som f.eks. May sitt, om å skrive ned fine komplimenter og ta de frem igjen når du trenger det sårt. Eller tipset om å glede deg selv ved å glede andre – smilet du gir bort har en bomerang-funksjon, det vender alltid tilbake til deg selv 🙂 Eller det jeg skrev om å ta deg en løpetur for å gjøre de sterkeste følelsene om til positiv energi for kroppen du skal presentere på stranden til sommeren…. Sånne tips! Jeg tror de fleste trenger å kave seg på beina flere ganger i løpet av det jææævla livet, og hvis dere har noen små, søte tips å komme med til hvordan man kaver – KOM MED DEM!

Hva gjør DU for å hente tilbake det pene smilet ditt igjen?Jeg samler de fineste tipsene i et eget innlegg, med link til bloggene deres hvis dere vil, og trekker ut en vinner som får en tiss i bånd.

Kødder ikke. Vinneren skal faktisk FÅ en TISS i bånd i posten. Og det er ikke en t-skjorte……. Lykke til, hjert… beinhinne.

105 kommentarer

 1. […] er tissen en av dere som bidro i smileinnlegget skal få! Skal gå gjennom og plukke ut en i morgen, hvis jeg får tid 🙂 Nå skal jeg Rygge […]

 2. Jeg tenker på barna i afrika og på andre som har det vondt, for uansett hvor vondt du har det er det andre som har det verre!

  Dette fungerer bare i ca 4 timer da.. I resten av de 2 ukene må du spise masse godteri, og ha masse sex.

 3. Jeg har skrytebakgrunn på pc’en min, så hver gang jeg er litt lei (av skolen) ser jeg bare på den, så blir jeg glad igjen.
  Den består av printscreens av f.eks karakterer jeg er fornøyd med, gode kritikker på bilder eller oppgaver..

  Veldig koselig :O)

 4. Når jeg er trist prøver jeg å tenke på de fineste tingene jeg vet om. Alt fra den afrikanske faren som alltid følger datteren sin hjem fra skolen, forbi vinduet mitt, og går med den lille rosa sekken hennes på ryggen, og den enda mindre hånden til datteren i sin, mens hun selv hopper og smiler og forteller om dagen sin, til alle mulige sitater, og da spesielt et av Oscar Wilde (som er et av de fineste jeg vet om); We are all of us living in the gutter, but som of us are looking at the stars, musikken til Yann Tiersen, lukten av sjø og sommer og den blomstrete 60-talls kjolen min til minner fra de gangene jeg lo så jeg begynte å gråte. Da er plutselig ikke de våte, salte kinnene lenger en påminnelse av alt det vonde, men heller et minne av de beste, mest morsomme, kykkeligste og sorgfrie øyeblikkene i livet.

 5. […] 101 vakre tips til hvordan du kan finne tilbake ditt glade jeg, tusen takk for engasjementet! Her er et utvalg: […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *