jokke we will never forget

Tenk at vi fløy gjennom den samme himmelen, over samme hjemsted med samme flagg på høyre skulder. Hjertet mitt galopperte av fryd i et jetjagerfly mens mamma sto på bakken og vinket som et freakshow, hjertet ditt slo ikke lenger da Hercules tok deg med hjem til din. Med samme uniform og samme vind i håret kjørte vi i samme stormpanzer på samme jord. Jeg gliste i ekstase over en helt ny, fet opplevelse, din tur i panzeren ble din siste noensinne. (Dere kan lese om det her og delta på faceevent ved å tenne lys i kveld og trykke «Jeg deltar» her)

Kontrasten er forferdelig, det er så ekkelt å sitte på solsiden og vite at medsoldater faller i skyggen. Jeg trenger liksom ikke ha på meg en caps, engang…..
foto 1 priv, 2 Forsvarets mediearkiv, 3 priv – tatt under nedleggelsen av en krans på Jokkes grav i sommer, da afghanske Faryab United var på besøk i Norge og insisterte på å få vise sin sorg og respekt ovenfor familien.

Til minne om Claes Joachim Olsson som falt i Afghanistan for et år siden i dag. Tankene går til familien hans og andre falne soldaters nære og kjære.
De beste går først.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *