giv akt, det ække lov med sex


foto priv/sjt lungemos

Jeg har lenge tenkt på Forsvaret, muligens ta utdanning i Forsvaret, evt sykepleier ellerno.. Men blir jeg opplært til militærøvelser og skyting osv da?
Luring! 🙂 Ja, når du tar utdanning i Forsvaret er du jo soldat i Forsvaret og det innebærer militære øvelser og skytetrening. Du bør også tenke på at de alvorligste oppgavene en soldat kan bli satt til å gjøre er å ta liv, det er et viktig poeng å ta med i vurderingen om militæret er noe for deg eller ikke. Det er ikke bare snakk om gratis utdanning, glitter på CVen og å se maskin ut i uniform, i verste fall er det du som skal ut å forsvare landet, drepe fiender og gå i krig for Norge.

Fra krig til menstrasjon…..

Så lurer jeg på.. Når du får mensen i militære feltøvelser? Hvordan fungerer det? Må dere bare hoppe over med evt p-piller eller ring?
Vi ble anbefalt å hoppe over da vi hadde jentesamtale på rekruttskolen før vi skulle ut i felt, men du MÅ ikke. Jeg har aldri hatt mensen i felt, men kan se for meg at det er litt av et prosjekt, så det lønner seg sikkert å unngå det. 🙂 Det eneste «toalettet» du får tilgang til når du er på øvelse er en BC (bæsj & carry), et lite plaststativ med en søppelpose på – midt ute i skogen…. Tenk å sitte der i 10 blå og fikle med en tampong mens du fryser på tissen. Fritt for å ikke!

Er det så strengt at du ikke kan ha sex i militæret? Om du finner en du virkelig liker eller bare har som fuckfriend.. Er det slik mange vet det siden dere er tett inn på hverandre? Er det lov at jenter og gutter sover på samme rom?
Det er ikke tillatt å ha sex innenfor en militærleir, nei. Hva du gjør utenfor leir legger ikke Forsvaret seg oppi, da kan du godt ha en medsoldat å pule på, en du virkelig liker eller en fuckfriend. Det går helt fint, så lenge soldaten ikke er av høyere grad enn deg selv, befal er no go – det blir som å ligge med læreren din.

De fleste får nok med seg hvem som er på hvem i troppen, og av og til nabotroppene, – man lever oppå hverandre konstant og praten går som ild i tørt gress. Det kan jeg faktisk skrive under på, hvis dere vil.

På noen leirer sover jenter og gutter på samme rom, men på de fleste er de adskilt og da er det ikke lov å blande. Guttelus og jentelus, iiiiik, osv.


foto priv/sjt lungemos

Hva gjør dere når dere ikke er opptatt med militær-ting?
Jeg pleier å trene eller dra på kjøpesenteret med de andre jentene, for å spise eller shoppe. De dagene vi ikke gidder noen av delene, blir vi sittende på rommet og snakke eller se på TV. Og sånn går no dagan…. I helgene drar jeg hjem og tror jeg er sivil. Det er også en velferdstjeneste på alle leirene som tilbyr bingo, kino, go-cart, sverigeturer og forskjellig gøy på kveldstid 🙂 Du finner alltid noe å gjøre!

Hvor ofte trener dere? Bør jeg ha veldig bra kropp og veldig godt trent? Eller holder det med gjennomsnittlig dårlig og bra trent? Trener bare 1-2 ganger i uken nå.
På rekruttskolen trente vi ca hver dag, og i løpet av de 8 ukene med rekrutt lagde de Hulken ut av Sid fra Istid i mitt tilfelle. Jeg hadde ikke trent en dritt før jeg dro inn, men kom meg gjennom uten å ta skade av det – så det holder med en gjennomsnittlig kropp! Hvis du trener 1-2 ganger i uken, trener du 1-2 ganger oftere enn det jeg gjorde før jeg dro inn, så du har ingenting å bekymre deg for. Det er veldig smart å forberede seg litt, da jeg var MIDT i en hinderløype ut av en annen verden på rekrutten angret jeg bittert på at jeg ikke gjorde det samme. Døden har aldri fristet mer enn akkurat da.

Etter rekrutten trener du 2 timer i uka med troppen, resten foregår på eget insj.

Hvorfor ikke skrive litt om mulighetene du f.eks har i luft, starte med noen av mulighetene på rygge f.eks? Rekrutten er en ting men den varer jo bare en sjettedel av føretgangstjenesten.
Mulighetene i Luft og resten av Forsvaret kan dere finne i katalogene eller forsvaret.no 🙂 Et innlegg om førstegangstjenesten kan jeg godt fikse, men da håper jeg dere kan lese gjennom de militære spørsmålene jeg har svart på tidligere først. Jeg kommer ikke til å svare på spørsmål som allerede er svart på, da blir jeg bare ekkel. Det er derfor mamma kjeftet på meg etter forrige innlegg, når jeg gjorde narr av et par av spørsmålene deres. Men ærlig talt…. Mensen i militæret er som mensen sivilt???? Du tetter igjen hullet en ukes tid, humøret ditt skremmer liv av folk, og så er det over. Og MILITÆRET og FORSVARET er det samme!!!……

Bla gjennom tidligere spørsmål og svar HER. De fleste militærspørsmålene finner dere herfra og utover i arkivet.

Er det noe dere lurer på om førstegangstjenesten? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *