vett kva du går og håpe på, vett kva du har i vente

Det er ikke hver dag jeg får oppmuntringer til å blogge av en gammel general (!!!!). General er det høyeste du kommer i Luftforsvaret, dere. Det er som om Askepott skulle få oppmuntringer til å vaske av selveste gud.

Så da sitter jeg her og blogger, da 🙂 Til ære for generalen, og dere.

Jeg gikk på trynet i dag igjen, forresten, haha! Kunne sikkert skrevet en dyp tekst om det fallet også, sikkert en hel BOK om alle fallene mine tilsammen, men det finnes grenser for hva jeg klarer å produsere ut av litt smerter i kne og skrubbsår i håndflatene. Jeg kan konstantere at dette fallet også gjorde vondt, hvis det skulle være noen tvil om det…. Samboeren min gikk ved siden av meg, hun trodde jeg danset. Haha! Og så lo vi. Jeg elsker å le, magen min blir så fin av det.

Jeg lo enda litt til da soldaten tvers over gangen kom ut med «Æ ska ha bart når æ blir stor»-tskjorte på seg OG dro en Brudevold-vits jeg ikke hadde hørt før…. Brudevold…tekt! BRUDEVOLDTEKT!!! Herregud 🙂


foto priv

Halsbetennelsen tok meg med til kontoret i stedet for fyfo i dag. Kontoret sendte meg videre opp til Stjernebygget, for der hadde de internett til sølveplene* mine. Jeg tviholder på stjernene fremdeles skjønner dere, et halvt år etter at kontoret mitt falt ned derfra. Haha! Jeg kaster meg over hver minste unnskyldning for å ta turen opp dit, det gir smilet mitt bedre levetid. Ikke at jeg har det så fælt på det nye kontoret altså, det har blitt kjempefint, jeg har innredet katalogbabyene mine og rigget opp helt selv!! Stjernebygget er bare…. Det var mitt første hjem her på Rygge, vanskelig å gi slipp. Vanedyr… Jeg tviholdt på Nokia 3310 også. Just saying.

Åååh, jeg har superlyst til å fortelle dere masse kult om hva jeg driver med på jobb for tiden, men jeg tørrikkekanskjesenere.

I disse innrykkstider fikk jeg spørsmål om å lage et innlegg om rekrutten, tips osv, og det kan jeg vel. Husk at dere kan ringe 03003 for å få svar på det meste, det eneste jeg kan svare på er mine egne opplevelser og erfaringer fra de første åtte militære ukene på KNM Harald Haarfagre. Hva lurer dere på om rekrutten? 🙂

*Macbook Pro x 2

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *