chicks before dicksVelferdsjegerne hadde stelt i stand kosekveld for alle soldater med innovertiss i kveld. Det var så koselig!! De bestilte kinamat, kjøpte inn brus, godteri og potetgull – og så fikk vi ansiktsmasker 🙂 De var ROSA!! Troppene på leiren holder seg vanligvis for seg selv, så det var utrolig hyggelig å hilse på jenter fra andre tropper enn basetroppen i dag! Det var to fra samband og en fra vakt- og sikring. Filmen vi så var superjentete, og jeg levde meg så inn i den at jeg begynte å tro at det var MITT hjerte som var knust…

…..

Hvilket hjerte? Neidajoda.

Takk for alle gode bedringer, det er sikkert pga dere (og antibiotikaen) at jeg er friskere!! Nå klarer jeg iallfall å spise, kan ikke forsvare landet uten mat. Snakkes i morgen, kan ikke forsvare landet uten søvn heller…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *