heit soldat, sikkert

Heit som i feber, altså, jeg har begynt å bli syk…..

Jeg har snart vært i militæret et helt år og har aldri vært så syk at jeg ikke kan delta i tjenesten. Jeg er dødsnervøs for hva som skjer hvis jeg er det i morgen, haha! På rekrutten skremte de oss med at hvis du ikke er oppe av sengen når reveljen går kl 6 blir du refset, og at du ikke kan bli sengeliggende uten legeerklæring. Tenk om jeg må VASKE samtidig som jeg er på dødsleie da??? «Soldat omkom i romvask.» Jeg håper Z’ene jeg skal hente i natt gjør det de skal….. Zzzz.

Jeg ble intervjuet av Soldatnytt i dag, det bladet dere sivile ikke kjenner til. Sivile ass…. Dere går faktisk glipp av et helt samfunn, no joke. Her sier vi ikke «Hei«, vi løfter hånda opp til lua, vi går ikke «i den retningen«, vi går «så i lende«, vi blir ikke straffet – vi blir refset og vi må legge inn SØKNADER om å gro bart. Av og til lurer jeg på om jeg begikk et lovbrudd da jeg tatoverte inn min – uten å søke først.

I morgen er det fyfo og grønn dag, altså fysisk og soldattrening, og ryktene sier at vi skal ha NÆRKAMP!! Det har jeg aldri vært med på før, har hørt det er kult så jeg er SÅ klar! Jeg gleder meg skikkelig! Hvis soldat-Z’ene mine klarer å redde basen (kroppen) fra svartedauden, da.

Fikk tillitsmann-pin i dag også, forresten! Nå er uniformen skikkelig pimpet 🙂


foto: Ole Christian Børvan, Soldatnytt

PS Dere sørget for å gi meg tittelen «Årets blogg» hos Kari Rasmussen, lesere! Dere er litt av noen hjertevarmere, rene ullgenserne. Love u

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *