lurer litt på hvorfor han dyttet ølflaska i nesa

Jeg så meg selv bli påkjørt av en trailer på TV i går!!! Så dere det eller? Planen var egentlig å bestige Black Tower* lenge før den tid, og sørge for at tennene satt i tapeten hos Steffilove i det Lørdagsrevyen gikk på. Desverre ble jeg med Jon (han gule) og Sebastian hjem før vi dro i bursdagen, og der hadde de en TV….


Så satt vi der da, og så på Voe, meg og Lørdagsrevyen, sammen med 1,8 millioner andre. Er det RART jeg får angst? Jeg tror Seb filmet at vi så på/jeg fikk angst også, hvis dere skriver noe pent om han – kanskje han sender meg filmen så jeg kan legge den ut. 🙂 Det er det nærmeste dere kommer «»»videoblogg»»» her i huset.

…..

Liker at bloggen akkurat ble til et hus.

Etter å ha vorset med ishockeyspill og Lørdagsrevyen dro vi til Steffilove og feiret hennes 21. bursdag! Hurra! Hun fikk de rareste gavene jeg har sett, burka, fingerburka, lekevåpen, bok om burkaer, et barn, overfallsalarm, dverger og nå tar jeg meg selv i å utlevere venninnen min sine bursdagsgaver på nett…. Hvor uinteressant er ikke det?

Etterhvert dro folk på byen, og jeg… Gjorde ikke det.


Så da var vi tilbake der vi startet igjen, da. Ishockey, gulingen, Seb og jeg. Nach sikkert.

Tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene både på innlegg og TV innslag! Dere vokser ikke akkurat på trær, snille dere. Hjerte

Nå skal jeg lese på de nye våpenreglene sånn at fenriken lar meg skyte, og i morgen skal jeg intervjues av Soldatnytt. Presseangsten burde snart avta litt, etter 7 sammenhengende dager med… Presse.
Jeg føler meg presset, haha wordplay!

Hvordan har helgen deres vært? Min har vært super!

*hvitvin, veldig god – gjør deg veldig fin!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *