jenta med trailerskrekk setter seg bak rattet og kjører mot seg selv

Jeg har spilt volleyball med nervene mine i hele dag, dere…. Nå er jeg helt matt.


ill.: privat

Jeg er så dum, jeg oppfordrer dere til å slutte å grue dere til ting som skal skje og heller glede dere til det hele er over og går og gjør det stikk motsatte selv. Søvnløse netter, nervevolleyball og klamme hender.

Pressen har blitt en trailer, og de som kjenner meg vet at jeg er livredd for trailere. Hver gang jeg passerer en trailer, ser jeg livet passere i revy. Allikevel kjører jeg motorveien med en overvekt av beist hver gang jeg skal hjem. Pressen fikk ti hjul og frontlys den dagen de snappet opp brevet fra Barneombudet og lagde action rundt Faryab United og meg. Allikevel møter jeg fronten på en trailer og sier ja til intervjuer og pressehendvendelser over hele startstreken av 2011. Året har rukket å vare i SEKS dager, dere, det har vært seks dager med mediahor.

VG Helg, NRK Østfold på nett, Fredrikstad Blad nett og papir, Moss Avis nett og papir, Radio Øst, NRK Østfold radio, NRK dagsrevyen…. Det er faen meg trailerkø!!!! Bare i dag møtte jeg tre av dem.

Etter fyfo* og 10 min med Radio Øst på telefon, dro jeg med meg Gulrotsjefen til studio hos NRK Østfold og var gjest under formiddagssendingen. Livesending….. Bare nevner det. Når var det beskjedenheten min bestemte seg for å slippe riksdekkende** media ut på E6 a??? Radiomannen hos NRK Østfold het HC iallfall, og han var jo radiokjendis den gangen jeg hørte på NRK MP3 og tok opp sanger på kassett!!! Det var det ingen som fortalte MEG….. Mamma sa bare at «det går bra, han er kjekk. da», det sa hun, etter 20 år med «»»»»utseendet teller ikke»»»»»»». Just saying. Med HC i passasjersetet var turen på motorveien veldig hyggelig! Hør intervjuet HER, vi kommer inn rundt 01:37 🙂 VROM.

Direkte fra en lastebil over til en annen. Da jeg begynte på det innlegget her tidligere i dag, satt jeg på kaserna og hadde en riksdekkende NRK-trailer luskende rundt med videokamera. I den grad en TRAILER kan luske rundt….. Det har aldri vært vanskeligere å skrive enn akkurat da. Jeg HATER å skrive mens folk ser på, og med «nå ser hele Norge hva du skriver, aaahahah» i bakhodet var det nærmest umulig å produsere bokstaver utover det sølvgrå eplet*** mitt. Ikke spør meg hvordan DET intervjuet gikk, jeg husker ikke hva jeg svarte. Trailere, ass….


NRK Østfold har en sykt fin innredning i traileren sin, det skal de ha!

Det som er så fint med de trailerne her, er at det er JEG som er sjåfør. Det er jeg som selv velger å møte trailerne, de jeg er så redd for. Neivel, så er jeg kanskje verdens største kløne i å få ut det jeg har på hjertet gjennom munnen, og enda dårligere når det er presse som skal ta i mot, men jeg satt meg bak trailerrattet allikevel og kjørte i retning…. meg selv. Jeg utfordret meg og tok en risk, uansett hvordan det rev i stykker nerver, søvn og matlyst. Dere skulle sett jeg svettet og stresset foran kamera, bak mikrofonen, i telefonen, overalt. Nevrotisk idiot. Jeg er stolt av meg selv, jeg. Noen kaller det oppmerksomhetssyk, jeg kaller det livserfaring. (…+ 20% oppmerksomhetssyk)

Det er utfordringer man vokser på, og du overvinner frykt ved å invitere den på middag. Hvis dere skulle valgt EN ting å utfordre dere selv med i løpet av 2011…. Hva ville det vært?

*fysisk fostring, altså trening med troppen.
**neida, jeg vet at NRK Østfold og Radio Øst ikke er riksdekkende, men VG og Dagsrevyen er…
***eple = apple = macbook pro, lær dere det asap

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *