andre tenner duftlys, jeg tenner primus

Etter et par måneder som tigersoldat* og et par uker med juleperm, hadde jeg ENDE-to-the-LIG grønn dag** igjen i dag!! Jeg var så klar for å løpe rundt, skyte og kravle, men fenriken bare…. «Ta deg en primus.»

……


Så satt vi der i minusgradene i fire timer og fiklet med fyrstikker, parafin og kokte snø, da.

Kødder ikke, vi kokte faktisk snø…. Og så lagde vi kakao med snøen vi akkurat hadde kokt, noen løp etter ekorn og andre demonterte primusene vi akkurat hadde kokt snø på. Ooog satt de sammen igjen. Vet ikke. Velkommen til Basetroppen.

Nå sitter jeg og sprer parafinlukten utover den profesjonelle epleboka*** mi mens jeg venter på bedre tider. Jeg har blitt tillitsvalgt igjen, forresten! Vara, iallfall. Akkurat som i gamle dager (rekrutten). 🙂 Og så dro vi på kjøpesenteret og der brukte jeg ca 200 kr bare for å leve ut et ordspill.


….så nå ligger x’en min i senga mi. X’er, ass.

Ps. Jeg har smittet Moss Avis OGSÅ, med oppmerksomhetssyken min. Jeg er så mediatøs. Les det her.

*jeg bodde i Tigerstaden i oktober og november for å bli vm i grafisk design
**grønn dag er soldattrening, hver tirsdag
***Macbook Pro

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *