skal gi deg juks jeg, vel

For GUDS skyld, dere. Seriøst.

At Linnèas sinte disipler begynner å angripe MEG fordi en eller annen overivrig nerd kanskje har satt seg ned og jukset vilt med avstemningen til fordel for supermarie.net er vel ikke helt rettferdig…..

For det første: Jeg vil ikke vinne en tittel når jeg vet at den er oppnådd med juks. Det blir som å… LØPE i mål i et rullestolrace og kalle deg selv en vinner. Jeg VIL IKKE!!!!

For det andre: Hvor DUM  tror dere jeg er???? Hvilken flause av en sak hadde det ikke blitt om jeg faktisk hadde sittet her og jukset meg til tusentalls med stemmer, – og vunnet, og når Nettavisen skal kåre vinneren så ser de at en hel haug med juks kommer fra… Vinneren selv. En NETTAVIS har en kåring dere, hvor dum er du ikke om du som nominert setter deg ned og jukser deg selv til topps? Lyspærer, noen?

Nå mener ikke jeg at Linnèa er dum og jukser heller, hun gjorde det jo bare for å se hvordan det lå an, og gi mistankene sine  mer kjøtt på beinet. Jeg syns det var sykt smart av henne å gjøre det, og det er bra at hun ikke lar det bare gli forbi. Men det er idiotisk av dere at JEG skal få pepper for det. Jeg er ærlig til beinet og har ikke de kunnskapene som skal til for å jukse engang. Hadde «Juks» vært en side på facebook, hadde jeg ikke trykt på «Liker», for å si det sånn. Juks er ikke akkurat det jeg tar med meg hjem etter en kveld på byen, eller tegner hjerter rundt på gråpapiret rundt skolebøkene. Eller tatov…. Poenget er at jeg er en sterk motstander av juks, og de beskyldningene dere kommer med kan dere stikke dypt opp der solen aldri skinner 🙂 Smil!


foto priv

Om det har blitt jukset med eller ikke – jeg vet iallfall at MANGE av de trofaste leserne mine (<3) har sittet slavisk og stemt, det har gått utover både dusjer, leggetid og vaskemaskiner, og jeg er evig takknemlig for innsatsen! Virkelig! Bare å vite at jeg har en så bra leserskare er en seier i seg selv. HJERT… RIBBEIN!

For det tredje, tror dere jeg hadde spammet alle innleggene, og hele jævla facebook, med evig gnål om stemmer – hvis jeg i det neste sekundet kunne sitte og sikre meg 5000 stemmer på egenhånd? Oi, kom det en lyspære nå igjen…?

Og for det FJERDE, forresten… Cry… me… a…. river. Det er en fuckings bloggkåring.

Nå takker vi Linnèa for avsløringen, jeg er glad hun fant ut av det, og så lar spørsmålet om juks eller ikke gå til Side2/Nettavisen. Måtte den beste vinne, heia heia!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *