tilbake til militæret i kveld

foto priv

Jeg er så tøysete, først sier jeg til VG at jeg unngår å blogge vennene mine, og dagen etterpå ER de på bloggen!!! Nyttårsaften var fin, jeg gled pærefull og stilfullt over i 2011 sammen med hun jeg setter høyere enn himmelen*. Jeg måtte faktisk se på bildene fra kvelden i går for å se hva jeg fikk i meg av mat og drikke, heh, husker ikke. Neidajoda. Håper dere også overlevde feiringen, og godt nytt år! Igjen!

Jeg startet det nye året med å ligge i fosterstilling og svare på pressehendvendelser. Dere kan lese om meg HER (NRK) og HER (Fredrikstad Blad). Jeg trodde aldri i livet jeg skulle komme til å skrive «lese om meg» i samme setning som NRK og VG. Jeg er jo bare…. Marie. Haha!

Anyways. Jeg trodde det var fyllesyken som skulle tvinge meg i den fosterstillingen jeg snakket om, men det var faktisk øynene mine. Etter at jeg tok av meg linsene i går, har tårene bare rent og det gjør vondt i de store blå. Det er derfor jeg ikke snakket med dere i går, jeg SÅ jo ingenting!!! Jeg vet jeg gnåler om at jeg ikke ser forskjell på F-16 og måker, men i dag hadde jeg verken sett det ene eller andre. Synet mitt!! Jaja….. Det går over.

Jeg må takke igjen jeg, tusen hjertelig takk for alle stemmene dere har gitt meg på kåringen av ÅRETS BLOGGER. Det er helt utrolig – det også. Jeg skjønner ingenting av alt som skjer rundt meg nå, jeg, haha. Jeg er glad dere er med på det, hje… Lunge.

Hvordan startet året for dere? 🙂

*PS. Det er uendelig høyt. Love.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *