jeg fikk et pepperkakehjerte med navnet mitt skrevet i melis på

01:41

De tok en knust drøm, pakket ned og sendte den av gårde i en hvit konvolutt. Da drømmen var hel, tilhørte den meg. Jeg fikk den i retur i tusen biter hjem i postkassen i dag. På JULAFTEN, altså. Det var sykt unødvendig, herr saksbehandler. Mine nære og kjære er sikkert dødslettet, happy og hadde sikkert hengt opp restene av drømmen min på kjøleskapet – hvis det hadde vært magnetisk, da. Heldigvis er det ikke er det.

«Akkurat nå har vi ikke behov for den kompetanse du besitter.»

Nei vel, ttyn Afghanistan….

Joda, jeg gir meg ikke så lett. Selvom jeg kunne sluppet alt jeg har i hendene (dvs tastaturet, og av og til en brødskive) og frikeløpt til Asia i skrivende stund, kan jeg godt jobbe LITT hardere for å oppnå drømmen. Jeg er ikke en slutter. Fra og med ble «slutter» en beskrivende tittel. Og den er ikke min. 🙂


foto: privat/onkel, redigering: me. Kristoff(misbruk)er, Joakim, meg og min bror. Jeg har et dårlig sovehjerte for tiden, tydeligvis. Herregud….

Anyways. Tusen takk for alle ønskene om en god jul! Julaften var så hyggelig. Jeg satt igjen med flest presanger – i år igjen, til tross for at jeg virkelig har gått inn for å bli venneløs det året her. Haha! Typisk meg. Jeg fikk iallfall det jeg ønsket meg + litt til, spiste meg god og mett på julemat og koste meg med verdens beste familie. Og dere, onkel lånte meg den sinnsyke fisheyen sin frem til tirsdag, det blir så fete bilder av den! Skal vise dere i morgen, jeg. Blubbblubb.

Nå skal jeg dra den komatøse* kroppen min inn i sengen og drømme om bitene i konvolutten. Inntil drømmer blir virkelighet er det det beste jeg kan få til. Håper julekvelden deres også var bra, dere. Nyt resten av 2010, 2011 tar snart over! (og kjøp for all del VG på nyttårsaften…. :))

God natt!

ps Vil dere se hva jeg fikk til jul, eller sier dere bare «JAAA» nå fordi jeg er Supermarie og dere sluker alt jeg kommer med? Lesere, ass..

*komatøs = når en person er bevisstløs og ikke reagerer på smerte, er vedkommende komatøs. Tror dere jeg kastet appelsinbåter veggimellom av fryd når jeg hørte det ordet for første gang på rekrutten eller? Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *