svar på spørsmålene dere stilte i ’94

Haha, jeg er så treig!

Militæret


Hvordan det er å være i militæret, hva er vanskeligst og lettest? Det er supert! Jeg har fått utrolig mye ut av førstegangstjenesten min, og det er ikke over før i mars! Det vanskeligste er at jeg ser de sivile vennene mine så sjeldent, det letteste er å finne ut hva jeg skal ha på meg hver dag. Dagens outfit er en lek, liksom. KAN DU BRUKE NEGLELAKK I MILITAAARYYYYYY? CAPS LOCK BETYR AT DU SKRIKEEEEER, bruk innestemme. Ja, men den skal være naturlig og diskrè. (sier jenta med glitter på neglene, litt opprørsk av meg sikkert) Har du fortsatt grønn dag? Eller hva det nå var..? Det nærmeste jeg har kommet grønn dag de siste 3 mnd er å gå mellom trærne på vei til kaserna. Savner det sånn! Hva har du tenkt å søke? BS? UB? Jeg vil søke meg til Afghanistan, jeg. Alternativet er vel BS. Hvilken linje? Vakthold og sikring. Hvordan er det egentlig å bo på leiren? Er det sånn NÅ skal alle jentene dusje, NÅ skal alle spise middag, NÅ skal alle skifte laken? På rekruttskolen var det sånn. Da var det meste kollektivt. Det var sånn «Dere har 5 min på å dusje og skifte til M04», det var et tidspress uten like!! Ååh, jeg savner den militærfølelsen…. Troppen hadde også et fast tidspunkt til både frokost, lunsj og middag og en fast dag å skifte sengetøy og håndkler på. Etter rekruttskolen forsvant den stricte militære følelsen for min del, iallfall. På Rygge er det valgfritt å spise frokost, lunsj og middag, og du kan gå og gjøre det når du føler for det – innenfor et gitt klokkeslett, da. 11:30 – 12:30 elns. Sengetøy fikser du på eget insj, og dusje gjør du i tide og utide 🙂 Hva savner du mest i militæret? Dr Phil Show.

Personlig

Fineste mennesket? Broren min, fordi han er 50% mamma og 50% pappa og de to tilsammen blir finest i verden. Hva heter superfetteren din?:D Kristoff(misbruk)er. Kan du legge ut bilde av han?

Hva er på den store ønskelisten til superjulen? 🙂 Jeg ønsker meg Mys, cden til Gnom, Robyn – Body pt 2, tatoveringstime og bartesengetøy. Hva skal man si? Jeg har alt jeg trenger, jeg…. Hva slags livstro har du? Altså hvilke verdier står du for og tror på? Jeg er aetist, og tror det er en mening med det meste. Jeg tror ikke hele livet er skjebnestyrt, men det er så mange ting som har falt på plass i det siste at jeg har begynt å tro at mye er det.  Hvis du kunne valgt én opplevelse i løpet av livet som du skulle ønske du kunne vært foruten, hva ville det vært? Uten de opplevelsene jeg har hatt, hadde jeg jo ikke vært den jeg er i dag, så jeg ville ikke valgt bort noe. Hehehehe hvis du måtte velge mellom å ha ånde som lukter bæsj uansett hva du gjør gjennom resten av livet eller en hemoride på det ene øyet, hva ville du valgt????? EMILIEEE, du er så syk! Hemoride, fordi det minner meg om russetiden <3

Det er en ting jeg har lurt på en god stund nå ? hva slags forhold har du til kapitalisme, kommunisme og sosialisme? Hadde vært utrolig interessant å høre dine meninger! Jeg ER så upolitisk…… Kunne ønske jeg brydde meg mer, virkelig. Det eneste forholdet jeg har til kapitalisme, kommunisme og sosialisme er gjennom bestevenninnen min. Hun er rød ungdom. Men hun går i tog for å hente soldatene hjem, går jeg i uniform og ønsker meg ut. Allikevel elsker vi hverandre, verden er fin. Hvis du ikke kunne hett Marie (eller supermarie), hva ville du ha hett da? Egil. Hva har Marie gjort opp gjennom oppveksten? Dans? Svømming? Speideren? Marie har spilt fotball fra hun var 9 til 12 (?), gått på riding i 3-4 år og turnet da jeg var 6. Jeg prøvde kickboksing 2 ganger også, og drev med miniatyrskyting en stund helt til treneren min ville få meg opp på konkurransenivå, da fikk jeg angst og sluttet. Hva tenker du når du går ute i mørket? Jeg tenker på h*n hele tiden, jeg. Og, bruker du refleks? Snart, må bare finne troppssjefen og spørre om å få en. Har dere sett hvor usynelige uniformene blir i mørket eller??? Det er nesten som den duken til Harry Potter. Abrakadabra. Hva er ditt verste mareritt? MS, eller at jeg hadde mistet synet.

Blogg

Hvilke blogger leser du? INGEN!!!! Har du noen å anbefale? NEI!!!! Neida, jeg leser livingdoll.blogg.no, emilieflatner.blogg.no og marieamanda.com. Har ikke tid til å lese så mye lenger. Hvilket objektiv pleier du å bruke når du tar bildene på bloggen? Av og til fisheye 10 mm, men som regel det objektivet som fulgte med kameraet. 18-55mm. Er det lenge til du skal få gulrot? : ) Jeg har kjempelyst til å publisere en VISS mailadresse dere kan spamme med gulrotmas, men jeg skal la han slippe 🙂 Hehe. Hva skjer med gulerøttene? :-{D (<bartefjes) Ja, gulrotkongen, HVA SKJER MED GULRØTTENE?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *