jeg er så jævlig glad vi ikke lever i en musikal
foto: priv.

Ærlig talt.

Jeg har trent i dag, løp 3000 m på 14:05!!!!!! Shit, jeg er maskin. Det er ny rekord, dere, om ikke verdensrekord. Nøkkelen til befalskolen er altså ikke på en annen planet lenger, den er på 15 blank. Og så stelte jeg meg på en magimaskin som målte muskler og fett. Jeg har for lite fett i kg, men i % er jeg helt normal. Og musklene mine er verken sterke eller svake. I morgen kveld sender jeg babyen min i produksjon dere, og om ca 2 uker ser jeg den ferdig i 6000 eksemplarer. Fra kjøtt- og talentløs til alenemor for 6000 små. Gleder meg bigtime! En av landets største aviser ville ha sko og klesstr min på sms her om dagen, jeg bare nevner det. Desember blir en super måned, men jeg kommer til å savne deg. I morgen kommer mamma til Tigerstaden, og så skal jeg på date. Tusen tanker, drømmer og håp, to tvangstrøyer og et fengsel.

Forvirrende? Føler det selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *