velferdstiger for soldatene, rawr

Åh, det skjedde så mye i helgen at det har tatt meg… 3 dager å fortelle dere det. Tydeligvis.

På fredag, etter homeparty hos Flamingo.no, dro jeg hjem til soldathotellet for å toppe heila driden i singstarkonkurranse med soldatene. Alle baser skal ha sin egen velferd, med velferdsoffiser og assistenter som setter i gang sosialt liv for soldatene :- ) På Rygge er det f.eks. bingo en gang i uken (dødsgøy!!), badeland, kino, go cart, paintball, sverigeturer og ssul*. Velferden betaler, soldatene smiler. I Tigerstaden er det ingen militær base å leke på, og soldatene bor på hotell. Velferden må de derfor sørge for på eget insj**. I de ukene jeg har bodd her, har de dratt i gang biljardturnering, kino og filmkvelder, og hver torsdag er det Trompeten, karaoke og hæla i taket. Kjempekos, helt til jeg finner meg selv sittende i et hjørne og bælme øl som om det er det siste jeg gjør, i håp om å bli full før det er min tur til å synge karaoke – alene på scenen med microfon, lys og publikum.

……..

Never mind.

På fredag arrangerte to av de fine jentene jeg har blitt kjent med hos Tigeren SINGSTARKONKURRANSE! Dødsbra :- ) I timene før det begynte, hoppet de i uniformen og gikk ut i Karl Johan for å sanke premier. Jeg ble dødsimponert over Karl!!! Han er jo drittsnill!!!! Burger King sponset tigermilien med gavekort på en meny, Jack n Jones sponset med 3 gode headset (!!), Fridays kastet frisby etter jentene, sjokoladeboller fra seven eleven, sokker og bokser fra Dressmann og Carlings serverte en CD. Jeg som egentlig ikke LIKER Oslo engang, nå skal jeg vurdere å… Like lell.

Mest fordi jeg fant det her på fredag, på vei hjem fra flamingoen:


foto: priv

Åååårh!!! :- ) Du, mini-fetter, du er sånn elektrikerluring. Lag sånn til meg til jul!!!

Singstarkonkurransen var superspenstig, gjett hvem som vant hele dritten og ble hotellets singstarmester da……. Hehe, ja. Typisk meg.

I tillegg til premiene headset, frisby, cd og burgerkingmat, fikk jeg en romvask som jentene tar for meg, en penisring og en godteritruse til menn (…) fra kondomeriet. Jeg tror kanskje jeg skal henge det på treet når jeg kommer hjem til Hællæwood. Det er jo ikke så lenge til han skal pyntes til jul!

(Dendrofili (kommer fra gresk, hvor «dendron» betyr tre og «philia» betyr kjærlighet eller vennskap) brukes noen ganger om mennesker som gir uttrykk for seksuell tiltrekkelse til trær.)

Mens vi venter på bursdagen til jesuskjøtt, står jeg i Vogts gate så lenge, jeg:


foto: steffilove

*sånt som ungdom liker
**intiativ.
Ser dere at jeg sniker inn militærspråk i hodene deres eller? Fornøyd!

Velferd til folket, hva gjør dere sivile for å ha det fett med venner?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *