photo pt 4

pt 1
pt 2
pt 3

Hvordan ser skrivebordet på eplepcen din ut?

Tegnet av frk geni

hva drømte du om i natt?


foto: elise

Hva er favorittprogrammet ditt? (bortsett fra Dr. Phil)

Hvordan ser favorittskoene dine ut?

Favorittbok?

Hvordan har treet det? : )

Hvordan ser din venstre storetå ut?

Det kommer mer i morgen, dagslyset skal lage fotostudio til meg over hele VERDEN :- ) På kvelden er det halloweenparty, og jeg skal forvandles til…. Mamma bare: «Neeei, ikke igjen???» Sist gang jeg ble forvandlet til samme dyret var nemlig kroppen min farget i en SYK farge i flere uker etterpå, haha. Wait for it!

Velkommen til face :- ) Jeg er ivrigere der for tiden, eplegalskap sikkert.

EDIT: Dere tok jo helt av når tissen i bånd ikke var på den nye headeren, så nå er den tilbake! Det er halloween and all, så han har kledd seg ut som King Kong :- ) Hejdå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *