fat cat had a heartattack
foto: priv. Kattelinser herfra, ved bruk av koden «supermarie» i kassen får dere fri frakt :- )

Dere skal få se superkatteblikket bedre i dagslys i morgen, vanskelig å se de i mørket. Mjævv.
Helvete, så sinnsyk jeg ble i blikket…. Mamma vil ikke se meg i øynene mer, og pappa bare…. «Haha!» Kattedatter skaper fatterlatter. Lurer på om det står noe om kattelinser i uniformsreglementet….. Heeh, bare tuller! De var iallfall enkle å ta på, kom MED styrke så jeg slipper å gå i blinde (…) og myke og gode mot øynene :- ) Lover å si fra hvis linsene plutselig får katteklør, det gjorde de brune linsene fra en annen butikk nemlig. Litt fordi jeg brukte de et halvt år etter siste forbruksdag, sikkert. JAJA. Nå skal jeg ned og spise rundstykker, hvis mamma slipper inn katten.

Og SÅ skal jeg ta fotosvar-bilder til dere :- ) Flink blogger, klapp katten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *