photo pt 2

pt 1

(Hei dere som ikke skjønner noe nå, jeg har en spørsmålrunde med en twist pågående hvor jeg svarer på spørsmål fra lesere med BILDER. :- ) Gå til spørsmålrunden HER. Ta det pent, jeg har allerede nærmere 100 bilder å ta?)

Hvordan så du ut når du var seksten?

Hva fotograferer du med?

Hvordan ser ser de nye vippene ut?

Hva har du på deg akkurat nå?

Hvordan er rekrutten, er det hardt for jenter?

hvordan ser uniformen din ut?

Hvordan ser moren din ut?

Hva slags telefon har du?

*

*eple 4 = iPhone 4

Nå skal jeg sette flaskene til hodet og trykke på avtrekkeren. Bestefars kirsebærlikør (hjerte) skal gi meg en kveld jeg aldri kommer til å huske. Synd, trist, leit. Har forresten farget håret, OG klippet det. Åårh, jeg som var Rapunzel…. Og blond. Nå er jeg skallet. Og brunette.

Mer fotosvar i morgen, håper helgen deres blir like magisk som min :- ) Følg med på face, jeg har alltid eple i lomma og facebook på hjernen. Smil!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *