Svar del II

Du har heeeelt sikkert svart på det før, men hvilke blogger leser du? Jeg har ikke tid til å lese så mange lenger, men hvis jeg har dødtid skummer jeg gjennom livingdoll, noralba, norske-hemmeligheter, marieamanda, nette nestea, heddzzz, carinakjøtt, emilieflatner og kenzæ! Hedda skriver om livet som utvekslingsstudent i California, Carina om det å jobbe i Disney World i Florida og Emilie studerer medier og kommunikasjon på Bali. Så dere vandrende fremtids-spørsmålstegn burde lese litt om livene deres og kanskje få ideer til deres egen fremtid :- ) Hva skal til for at du skal lese en blogg? Spesielle bilder, humor, rettskriving og fint design. Og for all del, la det handle om noe mer enn negler og mote….

Hva har du tenkt til å gjøre etter forsvaret og Afghanistan? Mer forsvar eller en 8-4 jobb? Åårh, jeg har så mye jeg skal gjøre!! Reise verden rundt, bli verdensmester i grafisk design, skrive en bok, møte Dr Phil, finne meg en kjøttdisk….. 8-4 jobb må nesten bare vente. Sry.

Når skal du begynne å selge tiss med russelue i bånd-tskjortene? Så fort spreadshirt (de som trykker tskjortene) godkjenner tiss-i-bånd-med-russelue-tegningen min…. Prøvd SÅ mange ganger, men det er noe ved tegningene som ikke går gjennom, for mye farger eller for tykk strek eller hva fader. Hvis en illustrator/t-skjorte-trykk-nerd leser bloggen min; JEG TRENGER HJELP!!!… Og nei, det er ikke tissen som blir sensurert – da hadde jeg jo aldri kunne trykket tiss-i-bånd-tskjortene heller :- )


MARTE, designet av meg. Haha! Helt sykt at de faktisk selger….

Hvordan kom du på tiss i band? haha Det var en metafor på mannekjøttet mitt. Mannekjøtt var kjæresten min. Og så ble den pop, og nå er det maskoten til supermarie.net. Likære. Hvorfor ville du ha bart på fingeren? Hvorfor ikke, liksom? Med bart blir det fart.

Hvorfor er du så superkul? Jeg er egentlig ikke. Hvorfor er du så rå? Jeg ække rå, jeg er kokt!!!!!

Ville du spist en stor, levende larve eller en stor, levende kakkerlakk? LARVE. Supermarie, Timon og Pumba. Hakuna Matata.

Jeg ?liker? deg jo på face, og så du hadde skrevet noe med voe. Hva var greia der? Voe gikk forbi meg i Karl Johan. TO GANGER. Big moments.

Hvorfor er du noen ganger litt ?emo? også i innlegget etter; morsomme Supermarie igjen?
Hehe. Høres ut som dere får inntrykk av at jeg har splittet personlighet og er halveis til sinnsyk :- ) Stemmer det. Neida… (joda). Når emoinnleggene kommer er jeg i en tilstand hvor jeg ikke tenker klart. Når først èn ting tærer på humøret, fordyper jeg meg i alt som gjør meg sint og trist, og kommer ikke ut av tilstanden igjen før jeg har fått ting ut av systemet. Jeg er ikke hun som snakker så lett, så Emomarie tar heller på seg joggesko, løper ut all frustrasjon, henter inspirasjon i frustrasjon mens jeg løper og når jeg kommer inn igjen etter å ha løpt for alltid – skriver jeg det ned. Og så kommer humøret sakte men sikkert tilbake igjen, og dagen etter er jeg solstråle og blogger gøy sikkert :- ) Ikke prøv å forstå dere på meg engang, det prosjektet har pågått siden 1990 og jeg skjønner fortsatt INGENTING.

– JEG ELSKER SKRIVEPULTER !!! GJØR DU!?!?? vet jo at du gjør det, men ja??

…. Jeg ligger jo bokstavelig talt med en.

Hvem ville du helst klint med av Aleksander Rybak, Justin Bieber og Didrik Solli Tangen? Æsj, æsj og æsj. Tangen.

Er superheten din genetisk, eller ble du truffet av en glødende, radioaktiv golfball? Rettogslett hvordan ble du super?! Super since 1990.

Kan du pliiiiis lage header til meg?? plisplisplis!!?? Kan dere pliiiiis slutte å spørre? Jeg har seriøst ikke tid, blogg og jobb har tatt over livet mitt, og når jeg først har fri vil jeg virkelig ha fri :- ) Jeg vet dere forstår. Smil.

Kan jeg plis plis plis få en fin fin tiss i bånd t-skjorte??? 🙂 250 kr plisplisplis :- ) Chill.

Hva valgte du å fordype deg i da du gikk mk (journalistikk, foto, grafisk, video) og hvorfor?
1. år: grafisk design, fordi det er det jeg interesserer meg for
2. og 3. år: foto, fordi det er det jeg interesserer meg enda mer for og fordi de grafiske prosjektene vi fikk i fordypningen var for kjipe til at jeg orket å fortsette flere år. Jeg fikk mye mer ut av foto fordypning.

Er du opptatt av trening og kosthold? Egentlig ikke, haha. Jeg trener fordi jeg forbereder meg til krigsskole og Afghanistan, og spiser det jeg vil. Spiser feks nugatti krønsj til lunsj, fordi jeg har erfart det med at det knaser så høyt inne i hodet at det er umulig å høre hva folk sier. Veldig deilig. :- )

Hva er din største drøm? At pappa skal reise seg opp, men det gjør han jo ei. Tullepappa.

Hva var det teiteste med å vere ungdom? At jeg var så sykt kald, haha! Jeg var direkte samvittighetsløs. Reguleringa var ganske teit den også, og at kroppen min var anorektisk – uten at jeg faktisk hadde anoreksi. Farget du håret ditt blått for å gjøre opprør, fordi du var emo, eller bare for gøy? (ja, jeg er fortsatt sykt fasinert over at du hadde blått hår en gang. Fordi det var en del av stilen min på den tiden. :- ) Kan vi få se deg som barn? :D:D:D:D Åh gud, ja for all del…… Det kommer i et eget innlegg senere. Hvem er han mannen på siden her med tatoveringen? Det er mannekjøtt! Han som var kjæresten min :- ) Hva er greia me dr. Phil egentlig? Elsker du han enda, eller er du sur på han? Siden du går å tråkker på han hele tiden, liksom? Hei, tatoveringen er slitt bort for lenge siden. Blekk fester seg ikke så godt under foten. Jeg følger fortsatt med når jeg kan! Hva mener du med ?FUSS I ALT? ? 🙂 At jeg er FUSS i ALT :- )

Siste og tredje del av svarene fra spørsmålrunden kommer i morgen eller noe.

Dere må komme innom her i morgen, da skal jeg legge ut et sykt sterkt innlegg skrevet av kjæresten til en soldat som tjenestegjør i Afghanistan…. Hvis det er den følelsen jeg skal utsette mamma, pappa, bror, venner og familie for har jeg virkelig noe å tenke på fremover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *