svar del I

Hva fikk deg til å begynne å blogge? I was kissing sick and that isn’t only only :- ) Jeg har alltid elsket å skrive og ta bilder, og ut av kyssesyken blomstret det faen meg en blogg. Så nå sitter jeg her, da…..

Hva holder skrivingen din gående? Alt jeg opplever, hæren jeg har av glade leserbein som logrer og alt som skjer i hodet mitt. Jeg har mye sykt (!!) som faktisk MÅ få utløp et sted….. Barten som løp ut havnet f.eks. på fingeren og alle de fine mennene ble plassert i en kjøttdisk.

Hva gjør du hvis du har en dårlig dag (for å få den bedre)? Jeg løper for alltid. Her om dagen var dagen så dårlig at jeg løp 9 km (!!) uten å stoppe. Jeg løp og løp og løp….. Det var helt sykt, hvor KOM utholdenheten fra liksom, men det var veldig fint også. Solnedgang, skog, musikk og fly. :- ) Dagen ble en perle og jeg sovnet stille inn med et smil om munnen.

Hva er det ALLER BESTE du har opplevd i militæret? Ææh! Det går ikke an å velge!! Det er så mye som er best på hver sin måte…. Himmelsafari med jagerfly, supermarieflyet og tigermoth er de beste «fysiske» opplevelsene, det jeg gjorde sammen med afghanerne var den beste opplevelsen følelsesmessig og opplevelsen av å oppdage at jeg kan SÅ mye mer enn jeg trodde var den beste for selvtilliten. Hele militæret i seg selv er verdens beste opplevelse, helt sikkert!

Har du i løpet av ?militiden? tenkt ?hvorfor i helvette meldte jeg meg inn her?!?? Ja, en gang.

Hvilket spørsmål er du mest lei av? Begynner å bli LITT sliten av alle de militære spørsmålene som kommer i repeat… Jeg har svart på MYE, det er bare å lete i arkivet på «militæret» og «spørsmål og svar» så ligger det svar på det meste der. Forsvaret har også et telefonnr dere kan ringe; 03003. Hint hint….. :- ) Hvis dere ikke finner svar noe sted står jeg selvfølgelig giv akt med svar, som det vandrende leksikonet jeg tydeligvis er.

Det virker som du er lei deg pga ?mannekjøtt? når du er lei deg. Var det du som slo opp? Ja. Eller var det en helt annen situasjon? For jeg skjønner det er tøft å være den som slår opp også, men ikke SÅ lenge som jeg har fått inntrykk av at du har vært det, derfor henger jeg ikke helt med, og lurer på hva jeg ikke egentlig henger med på! haha.
:- )

Hvilken bok er den beste boken du har lest? Idas dans.

Hva vil du anbefale alle andre å gjøre? Dere burde leve livene deres fullt ut og følge drømmene deres nonstop, det er bare NÅ du lever og kan gjøre det. Du vet aldri når sykdom eller død tar fra deg livet du en gang hadde sjansen til å leve. Sa jenta med pappa i rullestol…. :- )

Hva gjør at du lar så mange lese om tankene, følelsene og livet ditt så og si uten grenser? Ærlig talt…. Vet ikke. Altså…. Jeg skriver ikke om kjærlighetssorg og mine innerste tanker fordi jeg har et behov for at resten av verden skal vite om det, jeg skriver fordi jeg sette ord på ting, det er sånn jeg takler og fordøyer inntrykk og følelser. Jeg har aldri vært den som snakker om meg selv og følelser til andre, det er ikke stemmen min sterk nok til. Kunne sikkert skrevet en dagbok for meg selv eller skrevet tanker, følelser og livshistorier og aldri publisert det noe sted, men det gir liksom en følelse av at noen hører det jeg ikke sier, hvis dere skjønner – når jeg skriver det ut til dere. Det er ikke så farlig at jeg ikke får svar, det er bare… Deilig å få det ut, og vite at noen tar i mot. Dessuten skriver jeg mye på den måten at de som leser ikke skjønner så mye, med mindre jeg har snakket med de om det. :- ) Og jeg snakker jo ikke….

Blir det du skriver om noen gang brukt ?mot? deg av familie eller venner? At du feks har skrevet noe her som du ikke har fortalt dem som sjokkerer dem. Sjeldent. Jeg passer på at familie og venner får vite om viktige ting som skjer i livet før  jeg forteller det til resten av verden. :- )

Kan du fortelle litt mer om katten din?
Hun heter Miss Anton, fordi de jeg fikk henne av ikke visste om det var gutt eller jente, så de kalte «»»han»»» Anton. Og så VAR det en jente, og så ble det lagt til «Miss» i navnet. Miss Anton. Nå høres det ut som hun er transvisitt, så vi kaller henne bare Missy. Overtok henne fordi alternativet var døden. Hun er ganske liten til å være så stor, og lever i beste velgående. Kjempekosete, fiser mye og mjauer for å få viljen sin :- ) Litt som meg! Haha.

Hva er det beste og det verste du vet, å spise da selvsagt. Og ikke tenkt på unaturlige ting, Mat is the only thing that counts?
Herregud, for en syk måte å stille et spørsmål på? Pannekaker og hamburger er det beste jeg vet, det verste er kjøttpudding og medisterkvalme. Spy.

Gleder du deg til å tilbringe tid i Tigerstaden? Ja og nei. Det er spennende med ny by osv, men jeg føler meg litt som en valp uten bein.

Favorittbutikk da? Gina Tricot, H&M… Øøh. Jeg shopper jo aldri lenger, så jeg husker ikke fler. Vero Mora? Vero Hora? Nei?

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Photoshop CS4. Hvorfor har du valgt det? Åh, nå gleder jeg meg til jul!! Hva var spørsmålet igjen… Jo. Fordi jeg er oppvokst med photoshop og jeg har alltid vært fornøyd med det :- )

Hva liker du best å gjøre på fritida? Hvilken fritid?

Har du det bra for tiden? Jeg har det superbra helt til jeg har fritid. :- )

Hva pleier du å gjøre for å få ut følelsene? løpe, spise gulrøtter, se på dr.phil ? eller noe annet? Tror jeg skal styre unna gulrøtter, for meg er det å spise gulrøtter et selvmordsforsøk. (allergisk sikkert) Dr Phil kommer jo bare når jeg er på jobb, fml. Så ja – jeg løper, og skriver. Og av og til sender jeg en desperat melding til du-vet-hvem-du-er. Da blir humøret på magisk vis bedre, uansett. Åååh hvilket hundeliv….

Har du fortsatt like god kontakt med de vennene som ikke er i millitæret? Nei. Som jeg har sagt før; Jeg lever et liv så anderledes enn dem, at det blir på en måte vanskelig å finne noe å prate om fordi jeg tenker at de uansett ikke skjønner hva jeg sier eller mener. Jeg bor fast på leiren, og det er ikke ofte jeg reiser hjem for å være med jentene, føler meg veldig distansert fra det livet jeg hadde med dem før jeg ble grønn. I helgene er jeg enten så apatisk og tiltaksløs at jeg bare vil være alene, eller så er jeg på jobb. Åååh hvilket hundeliv #2.

Hei Marie! Jeg har fulgt med på bloggen din en stund, men det er noe jeg ikke har fått med meg. Hvor er du fra? Fredrikstæd! Verdens navle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *