husk det neste gang da

OPPMERKSOMHET, TAKK!!

Hei, skjerp deg.

Du er ikke svak selvom du velger å løpe i stedet for å tenke på alt som gjør deg kvalm. Du er smart fordi du velger å bruke den negative energien til noe bra. For hver gang du hiver etter pusten når du løper, flyr en stygg tanke ut mellom leppene dine og forsvinner i løse luften. Du svetter ut frustrasjonen og all gispingen resulterer i et smil. Fra åpen munn til bøyd munn. Det ligner litt på en parantes som ligger på magen. Alt blir bedre når du får løpt litt. Og så blir kroppen din så fin. :- ) c. Det er ingen garanti for at du holder deg på beina, allikevel løper du i stummende mørke. Det er så sterkt.

Du er ikke svak selvom du velger å ikke snakke med noen om det du har på hjertet, du er sterk fordi du klarer å bære vekten av det alene, selvom det veier hval og spekkhogger. Slipp Willy fri, løp deg en tur. Du er ikke svak selvom du ikke klarer å gi slipp på minnene om de kveldene, du er sterk som fortsatt tar vare på dem – til tross for hvordan de svir og brenner bak ribbeina. Følelser burde komme med bruksanvisning og brannslukningsapparat. Jeg anmoder* at de gjør det. Du er ikke svak selvom du rømmer til fortiden hver gang du passerer det stedet der alt begynte, du er sterk som tar den risikoen og som passerer med hevet hodet til tross for smertene. Du er ikke svak selv om du ser ham gjennom tårevåte øyne. Du er sterk som fremdeles har øynene åpne, selvom du ikke ser en dritt. Du kan blunke, da blir alt litt klarere. Ihverfall et sekund eller to. Du er sterk som tørr å gråte, og sterk som lar de salte dråpene dra med seg og ødelegge den dyre Isodora mascaraen du brukte flere hundrelapper på. Du er sterk som klarer å kaste bort penger på den måten. Du gråter penger. Det er veldig sterkt.

Du er ikke svak om du stenger deg inne med hjertesukkene dine så ingen merker at du lider, du er sterk som smiler og lyser opp andres hverdag selvom du ikke klarer å lyse opp din egen. Du er ikke svak selvom du tar deg selv i å skrive «savner deg» på iPhonen for å sende det i feil retning, du er sterk som tørr å innrømme savnet for deg selv. Du er ikke svak om du forteller han om det savnet, du er sterk som trosser frykten for å ikke få svar – og forteller det allikevel. Du er ikke svak om du fordyper deg i din egen tragedie og cry your heart out. Du er sterk som tørr å face følelsene dine.

Husk å puste.

Du er ikke svak selvom du slutter å løpe og lar smertene ta overhånd. Du er ikke svak om du løfter blikket og hånden og strekker den ut for å be om hjelp. Du er sterk som innrømmer for deg selv at du trenger hjelp, og enda sterkere som ber om den.

Du er ikke svak, du er ikke svak, du er ikke svak.
Du er sterk, så sterk at Pippi mistet tittelen sin og Willy ble satt fri.

Hvordan jeg EGENTLIG har det?
Jeg har akkurat løpt en tur. 🙂

*å anmode betyr at du foreslår noe sterkt, og hvis du får avslag på forslaget så krever du det. Lært meg nytt ord vettu

1 kommentar

  1. Det skal jeg huske (neste gang) ♥ TAKK. Og hurra for nye ord.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *