superkontoret

Husker dere det dritfete kontoret sjefsdama og jeg hadde  i Stjernebygget med «supermarie» skrevet på tavla, pilothjelm og smil?

Vi har fått nye kontorer, jeg har fått MITT EGET!!! Jeg hylte av ekstase når jeg så kontoret MITT og løp og plasserte bartekoppen i vinduet og bartefingeren på tastaturet. Her skal jeg bo resten av LIVET, mamma!!

Jeg har ikke noe stol, da…. Kan noen stole på meg, snart? Ikke gjør det. Trenger egentlig ikke stol, for skrivebordet mitt kan justeres opp OG ned, så jeg kan både stå, ligge og sitte!


!!!!!


Ikke ligge….. FML.

Posthylla i dag bare…. «Jagerpilotene».

Så da sto jeg der, da…

Og så kom plutselig han jeg hilste på på Andøya i juni på skjermen, JEG KJENNER EN KJENDIS FØR han har blitt kjendis!!

Og så satt jeg meg ned, fordi jeg kunne!! Jeg kan bli lykkelig med det skrivebordet her, det skal få plass ved siden av treet i hjertet mitt.

Så da satt jeg der, da. På kontoret MITT og så på kveldens kommende episode av Jagerpilotene. VIASAT4 kl 21:30. Jeg fikk i oppgave å klekke ut SMS-egg som Forsvaret skal sende ut til fin ungdom i kveld. Så til de av dere som får melding fra Forsvaret i kveld, den meldingen er det faktisk JEG som er mesterhjernen bak! Smil.

Må fortelle dere om den syke morgenen min etterpå… Jeg møtte mitt første leserbein, og det på verst tenkelige tidspunkt:…. Wait for it!

Skal noen av dere på pilotcamp i helgen eller åpen dag på Kjevik på lørdag? JEG SKAL!! Gleder meg :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *