Dilemma vel

Åååh, i dag gikk ENDELIG Dr Phil vs trening-kabalen min opp!!!

Hver tirsdag og torsdag har vi (basetroppen, aka tangerudtroppen) fyfo* fra 07:30 til 08:30, og fra 08:30 til 09:45 har vi god tid til å dusje og vaske rom klart til inspeksjon. Enhver idiot vet at Dr Phil er på tv fra 08:30…. Så der står jeg og vasker rom og ser på Dr Phil twice a week, jeg som trodde mitt liv med livsstrategen var OVER da jeg joinet militæret. Lykke.

Men så……

(kunstpause)

…..kommer sersjanten og bare… «De som trener en halvtime lenger slipper å vaske.»
KØDDER du???
For helv… Men jeg er vanedyr, og fortsatte liksom å gå til Dr Phil og vaske 2 ganger i uka til tross for at jeg kunne slippe. Helt til sersjanten bare…. «Er det noen som IKKE skal trene lenge i dag?» Jeg snudde meg og løp mot Dr Phil som vanlig, og så hørte jeg befalet «DE SOM IKKE TRENER RYDDER UTEOMRÅDET!!!»

Jeg mistet pusten. Jeg så Dr Phil passere i revy. RYDDE UTE. Åååårh, da er jo hele poenget med å skippe treningen BORTE, jeg ser jo ikke Dr Phil fra uteplassen!!!….

Torsdag igjen…. Jeg visste at hvis jeg droppet å trene idag, kom sersjanten til å sette meg til en annen oppgave som ødela Dr Phil-ritualet mitt. Så da sersjanten spurte «Ja, hva blir det til, Brudevold? Vask og Dr Phil eller trening og slippe å vaske?» mumlet jeg sint at jeg skulle trene, og begynte febrilsk å tenke løsninger mens jeg pumpet vaffeljern. Jeg tenkte på den ene manualen i skapet mitt, og begynte å legge en plan på hvordan jeg kunne trene styrke på rommet OG se på Dr Phil. Men hjertet sank raskt igjen, sersjanten kom aldri til å tro på at jeg faktisk trente på rommet…… Jeg gikk opp i 2 etg for å løpe av meg frustrasjonen (og abstinensene), rakk akkurat å begynne på setningen «JEG GIR OPP LI…..» og da bare…..

OH MY GOD, problem løst!!! Nå kan jeg trene OG se på Dr Phil – PÅ EN OG SAMME TID!!!!!!


Han har forresten begynt å snakke til meg igjen.

Å, jo!! Husker dere Myhrekjøtt som oppførte seg litt creepy?

Ja, han ja….
I dag hadde vi fyfo sammen med vakt- og sikringskurselevene, vi hadde sirkeltrening. Jeg la meg ned for å ta mageøvelsene i 20 sek x 8, og ligger der da, som en stranda sel og svetter og hater livet, og så bare…. «Flysoldat Supermarie??»

……

(kunstpause igjen)

Jeg snudde hodet sakte til venstre, og der LIGGER det en gutt!!!! Og jeg bare «Ehh… Ja. HEHE. Hvem er… du?» Og så VAR det Myhre!!!! Jeg har blitt SETT av et leserbein, og han så meg i DEN tilstanden! Svett, sel, hat. Etterpå gråt jeg en elv fordi den supre fasaden min brast. Et leserbein SÅ at jeg ikke klarte en eneste militær pushups……

Jeg faker super. Så nå legger jeg ned bloggen**.

*fysisk fostring = trening
**tuller, bloggen lever evig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *