15 min of fame


Åååh!! Sjefen med gulrota, tissen i bånd, militæret, treet, flyene, barten… Hun har fått med ALT!

Hanne har den mest geniale bloggen jeg veit om, og da jeg svømte gjennom bloglovin i dag så jeg plutselig…. MEG SELV!!!
Jeg satt i gang tidenes HYL av glede. Bloggen hennes….. HerreGUD, dere MÅ inn og se. Ikke drukne henne i «TEGN MEG OGSÅÅÅ» bare, da blir det vådeskudd.

Mens jeg er inne på anbefalinger. Jeg elsker norske-hemmeligheter, kanskje jeg må skrive en der en dag. Og en av mine bestevenner (verdens største taper, savner deg ikke) har flyttet til Florida for å jobbe med Disneyfigurene, les om det her. Nå kan jeg ikke anbefale fler, da går fokuset vekk fra meg…. Apropo meg, supermeteret er på +100 igjen fordi jeg overlevde helt til jeg ble…. Nei, det kan jeg ikke si enda forresten. Min munn er lukket som ti høns!!! (Tangerudbakken <3)

Tusen hjertelig for alle kommentarene på forrige innlegg, dere :- ) Åh, bare… Takk!!

Fortell meg noe hemmelig, da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *