hairytale

Hei 🙂

Åh, jeg klarer bare ikke holde meg lenger. Meeeen, du synes ikke det er litt feil å gå rundt å poste bilder hele tiden med DET tjafsehåret? Det er jo ikke èn ting med den frisyren din som er riktig i følge uniformsreglementet.. Hehe, ikke misforstå, jeg elsker bloggen din 😀 MEN jeg går selv befalskole og får kjeft hele tiden når jeg ikke har håret i ball og har tjafser. Også går du rundt som et forbilde med DET håret? Hehe? Kanskje jeg bare er misunnelig fordi du ikke får kjeft for det (for du får jo faktisk ikke egentlig lov)

Hej!

Ikke for å kverulere…. Jo, faktisk, for å kverulere; jeg har håret samlet i en strikk og det er èn ting som er riktig i følge reglementet. :- )

Neida, herregud, du har rett, noen burde faktisk stoppe meg…. Eller barbere meg. Her går jeg til og med uten lue. Lukk øynene. Jeg har virkelig ingen grenser!! JEG ER SÅ RAMPETE!

Jeg går rundt med DET håret i hestehale, er på fornavn (!!) med oberstløytnanter, majorer og brigaderer, sover av og til helt til 06:03, går sjeldent opp i rett når stjerner eller vinkler entrer rommet, hyler av glede når Rihanna kommer på P3 og setter «Love the way you lie» på full guffe i Forsvarsbilen med en kaptein i førersetet og…. Jada, alt jeg gjør er feil og jeg burde nok vært et bedre forbilde, en skikkelig regelrytter og gått foran som et eksemplarisk eksempel.

Men jeg ER faktisk det. Et godt eksempel på at Forsvaret og militæret ikke nødvendigvis er så strengt som de fleste tror. Her får majorene hakeslep hvis noen går i rett* når de ankommer kontoret, oberstløytnantene blir livredde. Hvis soldatene på Stjernebygget skulle ha gått i rett hver gang de så en høy grad, hadde vi faktisk ikke hatt tid til annet. På rekruttskolen var jeg vettskremt bare jeg så en vinkel for mye (dvs sersjant), spratt opp i rett ved hver minste bevegelse og turte ikke snakke til befal som vanlige mennesker. Å komme hit og oppdage at befal faktisk er mennesker de også, kan sammenlignes med en spabehandling :- ) Det var så avslappende! Nå hender det til og med jeg drar en spøk med dem…. En gang i året syns de spøkene mine er morsomme også. Stjernesmil.

Og hei, du som er befalselev burde egentlig ELSKE at jeg slår ut håret og at kommende rekrutter kanskje tar etter meg. Jeg produserer jo faktisk umulige rekrutter med tjafsete hår til deg, som du kan skrike på og dressere den dagen du blir sersjant :- ) Lykke til videre på befalskolen!

Nå kommer P4 hvert øyeblikk, må løpe! Sett på P4 radiofrokost i morgen fra 06:00-10:00. De skal komme hit til Rygge og leke med gulrota og diverse militære, i forbindelse med Jagerpilotene som har premiere i morgen kveld på Viasat4. DET gleder jeg meg til :- ) Og mens P4 sender gulrøtter i lufta på lufta (wordplay), skal jeg sitte i bakgrunnen og blogge i kor med dem før jeg begynner på jobb. Kult da?

Apropo, jeg fikk prøve ut jobben til Anjalove i dag; presse og informasjonsassistent, journalist i Forsvaret. Les artikkelen min HER.

Forklaringer til de sivile:

*Å gå i rett er noe vi militære gjør når det kommer høyere grader inn i rommet. Hvis vi feks sitter i stua og det kommer et befal inn, skal den første som ser befalet rope «Rett!» og da må samtlige reise seg opp i grunnstilling. Veldig stilig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *