gratulerer med bart

Hei, litt travel resten av uka så jeg plukker ut vinnerne av bart i dag. Dere skulle hatt litt av en bart hele gjengen, fikk inn så mye fint! Konkurransen var altså i samarbeid med probat.no (genial butikk) og premien er en bartekopp og bartepute + bartebabybody/tskjorte. Vinnere, husk å fortelle meg om dere vil ha babybodyen eller tskjorte :- )

Vinner I: Åshild – i Barteby fordi hun tok helt AV med bart….

Vinner II: Emilie fordi bartløs-pappa-historien smeltet hjertet mitt. Hei, pappaen til Emilie, datteren din har akkurat skaffet deg en bart. Hun må ha høyere ukelønn. Det er en ordre.

Vinner III: Johanne fordi hun var den eneste som faktisk linket til alle barteproduktene hun fant og svarte veldig ryddig og passe smiskete, presis sånn et svar bør være. Smil!

Gratulerer så mye! Takk til alle som deltok, ny konkurranse er rett rundt hjørne! Det er P4, Jagerpilotene, hårfin forklaring, video, milibilder og Afghanistan også. Wait for it……

Ps: AM, jeg ringte Vernepliktsverket i dag ang spørsmålet ditt om fysiske tester på sesjon! Han bekreftet at det er løpetest på mølle, hvor du skal løpe så langt du klarer, så lenge du klarer i en bestemt hastighet. Han mumlet noe om styrketester også, men han var ganske uklar der. Jeg siterer… «Ja, det eneste som er SIKKERT av fysiske tester på sesjon er løpetest på mølle.» Ut og løp :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *