kiss kiss bang bangHaha, alle hadde tatt på seg samme outfit i dag. Dødsgøy.

Tirsdag, grønn dag. Soldatene samles. Det ble ikke noe sibo (fml), vi var på pistolbanen i stedet. :- ) Æææh, det var så kult! Sersjanten hadde så mye spenstig på lur at jeg visste til slutt ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!! EKSTASE!!!!

Begynner å få en del å snakke med dere om, men det må vente for nå skal jeg på middag på Lutvann. Det er der mannekjøtt tjenestegjør, det blir godt å se han igjen :- ) Egentlig har jeg sett han ganske mye i det siste, jeg har bare holdt det skjult for dere….. UNNSKYLD!!

Mer bilder (og kanskje videoblogg?) i kveld, kjøtt ut! Håper dere nyter solstrålene i dag dere også :- ) Jeg skjøt på dem.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *