life is what is happening when we are busy making other plans

Det er bedre å angre på noe du har gjort, enn noe du ikke har gjort. Jeg skal gjøre alt sammen :- )

Jeg har ikke lyst til å sitte og se meg selv i speilet om 60 år og tenke at de rynkene kom plutselig, ut av det blå, helt av seg selv. Rynkene skal komme fordi vinden lagde bølger i trynet mitt da jeg hoppet i fallskjerm i Australia, jeg skal være dårlig til beins fordi de gikk et par skritt for mye da de gikk Kina rundt. Jeg skal være blakk fordi jeg bodde et par uker for lenge i New York og  brukte et par kroner for mye på paraplydrinker i Maldivene. Håret skal være tynt fordi havet i Brasil tynnet det ut da jeg dykket med sjøstjernene, fingerne skal være krokete fordi jeg flettet manen til en arabisk hest en gang for mye og øynene skal være slitne fordi jeg så verden, hver jævla bit av den. Kinnene skal være slappe og varme fordi de har gitt så mange klemmer fulle av kjærlighet til mennesker rundt meg, magen skal være mett fordi jeg fant favorittmat i hvert verdenshjørne og nøt hver bit av den. Spesielt pannekakene med sukker på :- ) Jeg skal sitte og skremme vett av folk ved å tilfeldigvis la gebisset falle mens de ser min vei, fordi tennene falt ut da jeg ble slått til av en isbjørn i Antarktis. Det gjorde farmor en gang jeg så på henne, jeg skvatt internasjonalt……. Hun mistet gebisset altså, hun fikk ikke bank av en isbjørn. Rawr. Hjertet skal ha arr fordi jeg så hvordan krigen i Afghanistan tæret på befolkningen der nede og fordi jeg lot hjertet mitt bli knust da jeg forelsket meg i feil mann for 34. gang. Macen skal være så full av minner i pixler, og hodet skal være enda fullere av minner så sykt gode at det ikke GIKK å dokumentere de engang. Drømmene skal ha blitt virkelighet fordi jeg tok meg sammen og ga alt for å leve, og mest av alt skal smilet være ekte fordi jeg vet jeg har levd livet akkurat som jeg drømte om :- )

Hva drømmer du om?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *