det ordner seg for snille piker

Herregud, tusen takk for kommentarene, dere. Speechless. Jeg bare skriver og dere bare… Leser og kombinasjonen der er så… MAGISK!! Vi har en god tone, det må jeg si :- )

Apropo magi. Jeg fikk forslag til ********** min på mail i dag og leste den NESTEN med tårer i øynene. Det var en snublende start på prosjekt «Marie-goes-******», men nå ser det endelig ut til at vi finner enden av regnbuen, og der er det ikke annet enn en tønne med gull :- ) Det er så vakkert at så mange skal inn og sørge for at jeg blir verdensmester i….. Har ikke ord, jeg er så glad!!! Jeg holdt en presentasjon om meg selv i Tigerstaden på torsdag, foran 11 viktige menn + sjefsdama. Dronningen av nervøsitet sparket meg av tronen. BITCH!!!! Jeg husker altså ikke et ord av hva jeg sa, men de sier det gikk bra! Så bra at jeg kan kalles en ******.

Jeg så meg selv gå inn på kontoret til majoren idag og bare «Hei! Jeg skal ha en macbook pro med cs5 innen oktober» og han bare…. «……» og jeg bare «?????» og han bare… «Du er så dyr.» Så det lå tydeligvis et eple i den tønna ved regnbuefoten også :- )

Herregud, og under middagen i dag kom daghavende (befal som fungerer som vaktbikkje) løpende som om jeg var amerikas most wanted og bare «HEI DER, JA DU JA. Neste gang kaster du ikke SÅ mye mat, ikke sant? Da tar du heller til deg mindre….» Jeg så ned på den HALVE poteta jeg var på vei ut med, og bare… OK. Det militære livet overrasker stadig…..

I morgen skal vi ha sibo på grønn dag, det er dødstøft sikkert. Sibo er en militær forkortelse for strid i bebygd område, og kalles også urban krigføring, sier wikipedia. :- ) Det blir min aller første sibo, så jeg gleder meg! De andre har visst vært i urban-krigen før.

Har plutselig fått 2 nye samboere å ta hensyn til (veldig hyggelige!), så jeg må lukke igjen eplet nå. Snakkes i morgen, hjerte

****Fjerner sensuren den dagen jeg får gulltønna skriftlig på pulten. Tar ingen gleder helt på forskudd :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *