onepiece med plass til toJeg mumlet noe om VG og gulrøtter, de har lagt ut saken i dag, se her. :- ) Jeg så vampyren i dag også, da jeg kjørte mamma til himmelen. Det føles litt ut som en sommerflørt. Sommerfuglene letter bak navelen hver gang jeg hører lyden av beistet og hjertet tar av i kor med jetjagerflyet. Himmelsafari er det beste jeg veit! TIGERPILOTEN, hvor lenge må jeg stå ved alteret og vente a?

Og så mamma da. Hun fikk vinger i dag hun også, etter at hun vant flytur da Rygge Flyklubb hadde åpen dag på leiren vår. Hun tok med seg tante og fetteren min. :- ) Stolt av deg mamma, selvom du tok helt av før flyet tok… helt av.
«Herregud nå regner det, oi da nå BLÅSER det også, kanskje det ikke blir noe flytur i dag, Marie? Åååh liker ikke de skyene der, det skulle vært tidligere i dag – da var det jo sol…. Herregud, håper ikke piloten får hjerteinfarkt.» Woow…. Hun landet med et smil så jeg tror regnet, vinden og hjerteinfarktet ikke ødela himmelen afterall.

God natt, lesere :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *