introduserer…. KJØTTKVERNA.

SUPEROMG! Jeg er så LEI av kjøtt….. De skal liksom se så forbanna pene ut, være så fantastisk gode og sjarmere deg i senk, helt til du tryner hodestups foran dem og faceplanter i asfalten. Og that’s it, der blir du liggende, da er du ikke noe interessant lenger. De tar seg ikke tid til å hjelpe deg opp igjen iallfall, du skal bare bli liggende der med tsunami nedover kinnene og kniver bak ribbeina. Bedre det…..

Jeg har unngått kjøttdisken med vilje en stund nå. Jeg starter et nytt konsept. La meg introdusere dere for….

KJØTTKVERNA.

Hvis det faller i smak, kommer jeg til å kjøre kjøttkvern en gang i måneden. Har du en kjæreste som irriterer fornuften ut av deg, et ekskjøtt du savner, en stygg forelskelse i en du aldri kan få eller en stalker som stjeler fra undertøysskuffen din? Kanskje har du vært utro og ikke klarer å fortelle det til noen, eller hatt en opplevelse med kjøtt som du bare MÅ få ut…. Her kan dere være anonyme eller åpne – velg selv, og skrive ut alt av frustrasjon, tårer, sinne og sorg som er forårsaket av det motsatte kjøtt… Kjønn. Blås vekk restene av det knuste hjertet fra tastaturet og sett ord på følelsene, det hjelper :- )

I need a boy to give me
a good hug and say
«im sorry my gender sucks»

Kjøtt ut!

Edit: Hvis det er noen sinte gutter og menn der ute som trenger å skrive ut om møkkajenter, er det selvfølgelig plass til pupper og innovertiss i denne kverna også…

Klar ferdig skriv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *