Hold your head up, georgous, there’s people who would love to see you fall

Haha! Jeg ser nesten trent ut bakfra? Ja? Didn’t see that one coming….

Nytt motivasjonstips til dere som sliter med å komme dere ut for å trene, utviklet i samarbeid med Anjalove;

1. Ta bilde av deg selv i treningsklær og legg ut på face, blogg, whatever. Da innbiller du alle vennene/følgerne dine at du faktisk er flink og skal trene, og hvis du DA ikke løper blir du spist av samvittighetsbikkja. Bjeff.

2. Kle på deg treningstøy før du evt drar ut i butikken for å kjøpe hva enn det er du skal kjøpe. Da får du sikkert noen blikk og tanker om at «woow, hun skal trene, fader jeg kunne ønske jeg var like flink og hadde samme selvdisiplin«. Hvis offentligheten tenker at du er flink til å trene, må du leve opp til de tankene, hvis ikke kommer bikkja igjen, ikke sant?

Og så skal jeg være VERDENS BESTE FORBILDE og faktisk stikke ut og løpe en tur i sola :- ) Voff.
Samvittighetsbikkja får ikke mat i dag, snakkes!

(Dere i supermeter-ledelsen får vel med dere det her eller? Pluss?)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *