stol aldri på en mann uten bart

foto: priv

Den BARTEKONKURRANSEN vet dere? Jeg fikk litt bart i posten i dag jeg også, fra PROBAT.NO. Putetrekket er dødsfett, koppen er hysterisk og babybodyen skal jeg spare til neste generasjon Brudevold. :- ) Elsker det!

Det gule putetrekket er altså en av premiene i bartekonken! Må kjefte litt på flesteparten av dere, dere suger til å konkurrere. Jeg sier 3 vinnere, og hittil er det bare 3 som har konkurrert riktig – så de kan egentlig føle seg ganske trygge på å få bart i posten…..

Dere må ikke glemme å skrive BÅDE hvor mange barteprodukter de har OG en god grunn til at du fortjener å vinne. Noen av dere bare teller i vei, andre bare slenger ut en god grunn og smiler pent. Jeg skal ha i både pose og sekk, hvis ikke regnes ikke bidraget deres med i konkurransen. Dere som HAR telt barter OG skrevet en god grunn – applaus! Bartilicous :- )

I kveld skulle jeg egentlig ha dratt til Hønefoss og feiret verdens beste Anjalove som runder 20 år, men jeg er ikke bra…. Hodepine og røde øyne. Jeg skal tvinge mamma og pappa til å se på gråtefilm med meg mens jeg spiser hamburger og drikker fra bartekopp. Tårevåt helg :- ) Men det skal jeg ikke snakke om, i fare for å bli kalt magisk slitsom og dramaqueen…… Det gjør overraskende vondt, men det går over. Jeg vet det.
(hvis du følte deg truffet nå, er det sannsynligvis meningen. Det hender jeg er treffsikker, tross for linksen…)

Stol aldri på en mann uten bart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *