feirer fortiden med å gi dere litt av fremtiden

Det er et halvt år igjen av førstegangstjenesten min, dere. Jeg er halveis. Det var i går jeg ankom Madla rekruttskole som forvirret sivilist, var det ikke det a? Tiden flyr om kapp med F-16 så fort du har fått på deg uniform. Et halvt år allerede. Det var så mange ganger jeg hadde lyst til å kaste lasso rundt jagerflyet og få det til å bremse. Det er så mange ting jeg kunne ønske varte litt lenger…. Himmelsafariene, møtet med Afghanistan, uken med krig i skogen, Krigens Krav, rekruttskolen, det sosiale, utfordringene, kjempe, mestre, vinne…. Hjerte. Vil dere jeg skal lage mimreinnlegg? :- )


Det fineste med futurebook er at JEG er på veggene der. Lol.

For å feire halvtårsdagen litt, skal jeg dele ut 22 ekslusive koder til dere mili-nysgjerrige leserbein. Kodene er tilgang til Futurebook.no, som egentlig bare 93-barna og de som er 17 år og vm skal ha tilgang til. Jeg tok en spansk en og kapret noen koder til dere andre også! Føl dere VIP.

Jeg har akkurat kodet meg inn i fremtiden selv, og lekt litt rundt i 2013. Veldig stilig :- ) Likte den delen at jeg FORTSATT var 20 år, selvom jeg levde i 2013. Det betyr enten at jeg døde som 20 åring eller at jeg er evig ung.

Inne på Futurebook sitter du liksom i 2013 og ser tilbake på tjenesten du liksom har hatt i Forsvaret. Du ser på bilder fra ting du liksom opplevde, får kommentarer fra venner du liksom fikk i løpet av tjenesten og du kan se deg selv i uniform. Jeg har tydeligvis havnet feil da, for testen på Futurebook ba meg pelle meg inn i blå uniform og leke med bølgene. Liker himmelen bedre, jeg.

OKEY, lesere lesere på veggen der, hvem er vakrest i verden her?


Hehe, åja…

Rekk opp hånda alle som er interesserte i militærtjeneste og har lyst til å få tilgang til Futurebook :- ) Og en setning om hvorfor DU skal få kode. Jeg plukker ut de 22 ivrigste.

HURRA FOR MEG OG ET HALVT ÅR I GRØNT!

(Futurebook-kampanjen slutter i uke 45, etter det virker ikke kodene eller innlogging lenger)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *