Svar del III

SPØRSMÅL TIL SUPER-BROREN

Hva synes du om tattoen(e)?
Barten går ikke under tattovering


Jo….

Hvordan var hun å bo sammen med?
Så ho aldri.

Hvordan er hun når hun spiser?
Ho spiser ikke.

Hva synses du om pikk-i-bånd t-skjorta??
Ser aldri meg i en sånn t-skjorte.

Hva liker du best med Marie?
Ho er morsom, sikkert fått det fra meg

Hva ville vært en super bursdagsgave/julegave til superMarie?
Må vel være no eple-greier, Iphone tilbehør eller no


Broren min er verdens mest INFORMATIVE menneske sikkert. Føler dere ble dritgodt kjent med meg som søster nå.

SPØRSMÅL TIL MANNEKJØTT:

Hva syns DU om Dr. Phil, egentlig?
Jeg elsker han kjempehøyt… Han er helten min og jeg forguder han…..NÆÆT.
Supermarie: Det er gutt som har tvangssett på Dr Phil i 3 år, det.

SPØRSMÅL TIL ONKEL:

Spør onkelen din om å lage en kort analyse av deg  😀 eller ikke av deg, men av din personlighet. Beskrive deg da, for å si det på en annen måte.
SuperMarie er en del tøffere i trynet enn Marie? heldigvis, men Marie er en modig jente som tørr å gå egne veier og flagge egne meninger. Hun er (tror jeg) mer ryddig i hodet enn i sine private omgivelser.
Supermarie: Lol, han juger. Jeg er tøffere enn toget i trynet, ælltid.

SPØRSMÅL TIL MILI-GUTTA:

Digger dere Marie like mye som Marie digger dere?
Nei.

SPØRSMÅL TIL SUPER-MAMMAEN:

Hvordan var supermarie som liten? Har hun alltid vært kreativ?
Blid pappa-jente, elsket å leke med Scala Lego, og ja – veldig kreativ. Laget alltid masse ting til oss, både på skolen og hjemme, for så å gi det bort som gaver til oss. Var veldig sjenert og veldig rotete! Noe hun fortsatt er… Rommet hennes, dvs. hele etasjen «hennes» ser ut som et stort katastrofe-område!


????????? Hva skal man si? Bare geniene behersker kaos.

Beskriv Marie med 4 ord, de fire første du kommer på
Vakker – omtenksom – kreativ – rotete.

Hvordan er det å være mamma til verdensmester supermarie?
Å være mamma til en super-marie og verdensmester høres jo slitsomt ut…men jeg kan forsikre om at det er FLOTT å være mamma’n hennes! Er selvfølgelig veldig stolt av henne, noe jeg hadde vært, selv om hun ikke hadde vært «super-Marie», blogger og flysoldat… Jeg synes hun er tøff som har valgt å verve seg til Militæret, og dette er nok en veldig lærerik periode for henne. Og hun har jo fått maksimalt ut av dette også. Marie har det med å være på rett sted til rett tid! Og hun slutter aldri med å overraske oss..

Hvordan er Marie ved middagsbordet?
Litt av et spørsmål…., kommer ofte litt sent til bords – og hun spiser sjelden veldig mye middag – men liker det meste nå (var mer kresen før..). Prater litt med oss og er stort sett blid. Har en uvane med at mobilen ALLTID er med til bords! (Heldigvis har hun ikke med treet….)


Nei, heldigvis….

Hva tenker du om mannekjøtt?
Jeg savner han veldig – og har egentlig ikke kommet over at det er slutt… Heldigvis ser vi han av og til. 🙂 Han er nemlig en veldig sjarmerende, kjekk og grei gutt!

Er Marie sammen med noen?
Svarer på denne selv jeg, mamma… NEI.

SPØRSMÅL TIL SUPERVENNENE:
Er Marie langsint?
Med tanke på at jeg egentlig aldri ser Marie sint, blir det vanskelig å svare på. Dersom hun faktisk skulle bli sint, så klarer hun på en eller annen måte og se humoren i det istede. Så nei, Marie er ikke en person som er langsint! 😀

Hva er det verste Marie vet?
Det værste Marie vet utenom lyn(som prøver å tar livet av treet hennes) og trailere (som prøver å ta livet av henne), er kanskje lyden av andre som filer neglene. Husker nemlig en gang da Marie var en liten spire og vi satt i fotofordypning. Jeg fikk nemlig gleden av å låne neglfilen som lå i penalet hennes. Halvveis i filingen fikk jeg kommentaren «du får heller neglfilen min hvis du gidder å slutte med det der.»

Hva er det beste Marie vet?
Det beste Marie vet må vel være gulerøtter, noe vi krysser fingrene for at hun får mange fler av 😀 Hiihi!
Supermarie: Du, Steffilove, du vet at du indirekte ba meg om å henge meg selv nå? Jeg TÅLER ikke gulrøtter, og med tanke på at du faktisk krysser fingrene for at jeg får fler av dem, slik at jeg får en sinnsyk allergisk reaksjon som gjør at jeg mister pusten og havner på sykehus (f.eks. det i York…) som resulterer i DØDEN….. Med tanke på alt det der, så tolker jeg det slik at du vil se meg steindævv. Takk. Kul venninne å ha med seg i krigen!

Hvordan hadde Marie klart seg alene på en øde øy?
Marie er såpass løsningsorientert at det tror jeg hun hadde fikset meget bra! Skal ikke se bort ifra at hun hadde mekka en kon-tiki 2, for så og hente en gjeng med venner, tiss i bånd og Dr. Phil for å skape et lite samfunn på øya 🙂

SPØRSMÅL TIL KOLLEGAER:
Hva synses du om pikk-i-bånd t-skjorta??
Sjefsdama: Det er jo for de med en spesiel hangup for peniser, da….

Klossmajor: Hvordan går salget?

SPØRSMÅL TIL SUPERMARIE:

Har du noen superheltkrefter som du ikke har fortalt oss om?
Jeg kan få løytnanter til å se Dr Phil, og kapteiner og majorer til å tegne bart på fingerne sine. :- )

Hva slags domene er bloggen din? wordpress? iPublish?
WordPress

Har du cellulitter?
Hva i helv… Jeg lurer skikkelig på hva du skal med den informasjonen der, men nei – har ei.

Hvordan er det i millitæret?
Et eventyr!

Er det skummelt ?
Depoet er et skremmende sted…. Resten er stas.

Hva vil du bli ?
Jeg blir mediegrafiker etter 2 år i Forsvaret, etter det vil jeg bli befal og reise til Afghanistan som medieoffiser.

Takk for alt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *