gulrøtter og store smil

Gulrot for kaninene og meg.


Jeg smilte da jeg kom tilbake på kontoret etter møtet i Oslo i dag og fant en EKTE gulrot, fra den nye sjefen min. Hun har heller ikke skjønt hvorfor jeg gnåler om orange grønnsak. Dere er like uvitende alle 3001. Skal forklare dere jeg.

Jeg presenterte jo sjefen min (han sjefen som ikke er sjefen min lenger) for dere en dag i juni, og han bare…. «FETT.» Han likte dere. Og så viste han meg rundt på Rygge militærleir, mitt nye hjem, og sa litt ut av det blå at hvis jeg doblet lesertallet mitt skulle jeg få fly jagerfly. Jeg bare…. «Seriøst? FETT.»

Og jeg har en tendens til å finne nye ord på ting, fordi wordplay er magi, og tenkte at jagerflytur ble et lokkemiddel, sånn som gulrot foran en kanin. Gulrota får kaninene til å løpe for livet, jagerflyturen fikk meg til å sanke lesere som aldri før. Jeg ble kanin, jagerfly ble gulrot. Dere er fortsatt med? Etter to uker hadde jeg doblet lesertallet. Hvis dere lurer på hvorfor jeg PLUTSELIG laget fin header til annais i juni, gjorde jeg altså det for en grunn. Hehehe, utspekulert-superkanin.net

Og da ble det gulrot, da. 3 timers jagerflytur fra Andøya og hjem til mor. ÅÅÅH! :- D
Og så sa ex-sjefen min…. «Hvis du dobler tallet ditt en gang til, venter en ny gulrot.» Og jeg bare… «FETT!» Nå HAR jeg doblet tallet fra 1500 til 3000, og vi venter fremdeles i spenning på gulrot nr 2. :- )

PS. Jeg tåler egentlig ikke gulrøtter, så etter jeg hadde spist den som lå på pulten min i dag holdt jeg faktisk på å dø, sjef. Men jeg er veldig glad i pærer :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *