Bartekonkurranse

Vel møtt!

Takker og bukker for bartebildene dere sender meg, jeg har forstått det sånn at dere liker barten min. Good. Så nå kjører jeg i gang en konkurranse i samarbeid med verdens feteste nettbutikk! Jeg fortalte PROBAT om barten min, viftet litt med tryllestaven og nå gir de 3 av dere muligheten til å vinne barteprodukter :- )

WHAT TO DO?
1. Gå inn på probat.no
2. Fortell meg hvor mange produkter med BART de selger (f.eks: «Kopp, pute, extensions*)
3. Gi meg EN god grunn til hvorfor DU fortjener en bart.

Premien er en barte-kopp og mann-med-barte-pute, eller en barte-kopp og barte-body. Og det er altså TRE VINNERE. Bodyen passer bare de som har babykropp, så den kan evt gjøres om til en t-skjorte :- ) Tar i bruk tryllestaven igjen da vettu. Trekker vinnerne om en uke, lykke til!

Blir ikke fart uten bart!


Premiene!

De har de sykt kule NRK-tskjortene også. Herregud, hvorfor har ingen FORTALT meg om den butikken her før? Den er jo i enden av regnbuen!

*sykt genialt med barteextensions sikkert….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *