Svar del II

SPØRSMÅL TIL SUPERVENNENE:


Hva ville Marie tatt med seg på en øde øy?
På en øde øy ville Marie tatt med seg Dr.Phil, treet og en pilot (m/fly). Hun ville antageligvis også tatt med seg en bærepose…. og smarties.

Hva syns dere om fetisjene til Marie? (dr. Phil, Treet, Tiss i bånd osv.)
At Marie digger Dr.Phil  er ikke direkte en fetisj, men heller en sterk interesse, så sterk at den styrer i hvilket bygg hun dusjer i på militærleiren. (Noe som er utrolig kult). Treet derimot viser bare hvor omsorgsfull Marie er ovenfor hvem som helst andre, om det så er et tre.

Tiss-i-bånd er definitivt en fetisj! :?En fetisj er en lagt gjenstand som bli ansett for å ha en spesiell, gjerne religiøs eller magisk, kraft, makt eller verdi. Ordet ble opprinnelig særlig brukt som idolbilder og kultgjenstander som ble tilbedt i visse naturreligioner og regnet for å være besatt eller bebodd av en ånd.? ? WIKIPEDIA.  En utrolig fet fetisj, som ikke bare Marie, men alle dere leserkjøtt er besatt av. (Likær’e)

Hva synes dere om redselen for trailere? Hvordan reagerer Marie når dere kjører forbi en trailer?
Nei, altså.. Jeg kan jo skjønne hvorfor hun syntes det er skummelt, jeg tror egentlig ikke hun har en redsel for trailere.. Tror bare hun syntes de er store og skumle, dessuten sitter hun i en bil på str med en middels stor legokloss som fort kan bli dratt under en trailer (tror hun selv). Når Marie kjører forbi en trailer ser hun traileren i hvitøyet, kjører farlig nær bakkestripe på venstre side og ratter fram og tilbake. Noe hun har lært seg veldig bra er å gasse i det hun kjører forbi, hun bestemmer seg, det er bra, flink Marie.

Hvordan er Marie rundt middagsbordet?
Har en forkjærlighet for pærer, spiser ikke mye pære til middag, men kanskje til lunsj med stor iver og slafselyder, veldig stilig.

SPØRSMÅL TIL SUPERMAMMA:

Hvordan var Marie som ungdom?
En egenrådig og litt opprørsk ungdom, egentlig. Ikke alltid like lett å ha med å gjøre. Som ungdom flest i den alderen.

Har Marie forandret seg etter at hun begynte å blogge?
Tror ikke Marie har forandret seg noe særlig pga bloggen, men jeg synes hun til tider kan være litt for opptatt av den. Med det mener jeg at hun ikke ser andre tings som burde gjøres isteden (rydde f.eks!!) Bloggen og Dr. Phil kommer alltid først…. 🙂

Hva synes du om tatoveringene?
Er ikke så begeistret for tatovering heller, men barten er jo en morsom «gimmick» da! Og lite synlig…

Er du ikke glad for å ha slik en herlig frøken til datter? Liksom, hun er jo en fryd for oss lesere, masse inspirasjon og humor!
Ja, jeg er veldig glad og takknemlig for å ha en så herlig datter som Marie, men masser av humor og sjarm! Og det kommer man langt med her i verden! ?

SPØRSMÅL TIL SUPERBROR:

Hvordan var Marie som søster da dere var små? Kranglet dere mye?
Var vel ikke mye krangling. Husker jo ikke det jeg, hehe..

Har du prøvd å skru av TV?n mens Marie ser på Dr.Phil?
Nope

SPØRSMÅL TIL MANNEKJØTT:

Supermaries beste og verste sider?
Beste: Måten ho ler på, eller ossen ho ser ut når ho våkner om mårran. Eller det vakre smilet. Alle lydene ho lager når ho er glad:P
Verste: Lat. Og shopping og tv-programmene hennes….

Er Supermarie gal noen ganger?
Gal hele tia 😀

SPØRSMÅL TIL SUPERPAPPA

Kunne du tenkt deg å gå* med pikk-i-bånd T-skjorten en dag?
Ja, det kunne jeg vel, men ikke før til våren – for nå er det for kaldt… 🙂

SPØRSMÅL TIL SUPERMARIE

Når begynte du å se på Dr. Phil??
Da jeg hadde kyssesyken i 2008 :- ) Så vel på det før det også, men det tok ikke av før kyssene. Kvalitetstid med Philip hver morgen i 3 uker, det gikk faktisk så langt at da jeg endelig ble frisk nok til å gå på skolen igjen – dro jeg hjem igjen rundt 11 ved de minste tegn til dårlig form «»»»»pga kyssesyken»»»»» for å rekke Dr Phil 11:20. Det var litt skremmende, faktisk, den besettelsen.

*rulle.

Siste svardel kommer i morgen, nå må de rundt meg få puste litt. Hardt å være familie og venner med en kjendis……

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *