superkaninafoto: Andreas Stjernvang tok bilde av meg og Radiofrokosten hos P4 i dag. Redigert ihjel med vilje, jeg blir bare pen når jeg tar selvutløserbilder.

Jeg kan love dere en god frokost 23. September iallfall, jeg tror det står GULRØTTER på menyen :- )

Alt dette gnålet om orange fòr minner meg på min egen gulrot jeg ble lovet da jeg nådde 3000 lesere….. Vet ikke hva det er enda, vet bare at… Jeg HAR 3000 lesere og vi venter fortsatt på grønnsak. Kaniner i bur. Hvis dere trenger en forklaring på gulrot-greia kan jeg godt samle kaninene og lage et innlegg om det :- ) Vil dere?


Det er det jeg sier, jeg blir sykt pen på selvutløser….

Men det var ikke det jeg skulle snakke om.

Var altså i møte med P4 med jobben i dag, de har en date med milileiren jeg bor på snart. :- ) Jeg hadde mitt første møte (heh, wordplay…? Møtemøte) med telefonmøte også, haha! Hadde SÅ lyst til å le av det, slet skikkelig med å ikke. To av møtedeltakerne var med pr telefon. Det kom en seriøs stemme ut ifra en mobiltelefon, og en annen seriøs stemme ut fra en annen enorm, snål boks. Når de to snakket MED hverandre – boks til boks, lyste det humor i øynene mine. En beige drittboks snakket til en mobiltelefon, og mobiltelefonen SVARTE. Prøvde forgjeves og møte blikket til noen andre rundt bordet for å gapskratte i kor med noen, men de hadde TYDELIGVIS sett telefonmøtefenomenet før….. Jeg trakk pusten og svelget «HAHAHAH!» igjen, på møter må den seriøse masken sitte. Herregud, det er noe jeg er NØDT til å le av en dag. Telefonmøter, altså. Det er dødsmorsomt. (tell hvor mange ganger jeg brukte ordet «møte» her a)

GRATULERER MED 17 ÅRSDAGEN, P4!

(Nevnte VG og gulrøtter her om dagen også, til dere som lurte; det kommer på VG NETT-TV til helgen. Vil ikke sitte her og bli saksøkt for at jeg lurte dere til å bruke penger på VG papirutgaven når det er nettet som smaker kaninmat….)

I morgen er det lanseringsfest med VIASAT, sikkert :- ) Jeg er Svein, og jeg er med på alt…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *