Svar del I

Liker at konseptet falt i smak! Det kom en del spørsmål, keep them coming, her er første del med svar fra mamma, mannekjøtt og meg selv :- )

MANNEKJØTTET SVARER:

Er Marie romantisk?
Hun vil gjerne bli behandla romantisk 😛
Supermarie: Sier du jeg er feit????


foto: priv. Mannekjøtt & meg <3

Hvordan ble du og Marie kjærester? Hvorfor falt du for henne?
Jeg så henne en dag på Glemmen (den videregående skolen begge gikk på, red.anm.) for 4 år siden, hun hang med en kompis av meg 😀 Da ville jeg skikkelig bli bedre kjent med henne 😀 Hun ravet rundt med blått hår og sann 😀 Et år senere ble jeg kjent med henne på fest hos KG (kompis), der jeg bokstavlig talt falt for henne på mopeden 😀 Også merket jeg at det var noe spesielt med henne 😀 Så da bare rant det på 😀
Supermarie: Haha, jesus…. Liker at han tar helt AV med smilyene. :- ) Vi falt faktisk for hverandre, bokstavelig talt med mopeden, hvor søtt er ikke det…. Mannekjøtt og jeg er ikke sammen igjen, vi har bare fortsatt god kontakt :- ) Det er jeg evig glad for. Så fikk vi oppklart det….


SPØRSMÅL TIL SUPER-MAMMAEN:

Hva tenkte du når hun farget håret sitt blått?
Jeg reagerte ikke så voldsomt på at hun farget håret blått. Tenkte at det tross alt finnes verre ting en ungdom kan finne på… Men jeg var lettet over at ikke HELE håret ble blått! 🙂 Marie fikk en del oppmerksomhet pga håret sitt, ja..
Supermarie: Oppmerksomhetssyk, sikkert….. Fortsatt det. Jada.

Har hun med seg treet sitt i militæret, eller må det være igjen hjemme?
Marie har IKKE med seg treet i Militæret! (Da hadde vel både hun og treet blitt returnert, antar jeg..) Det med treet har tatt litt av, synes jeg. Og jeg skulle gjerne sett at treet nå fant hvile i komposthaugen UTE istedenfor i 2. etg. INNE! 😉

Hva syns du om at hun vervet seg spontant?
Jeg var egentlig ikke veldig overrasket at Marie kunne finne på å verve seg til Militæret, for hun har alltid gått sine egne veier. Men jeg ønsket at hun skulle ta videre utdanning, for hun har alltid vært flink på skolen og har lett for å lære. Nå ser det jo ut som hun får en flott utdannelse i Forsvaret, og det er bra! (Pappa’n og broren til Marie var nok mer oppgitt over at hun virkelig ville inn i Forsvaret helt frivillig..)

Hva er det fineste Marie har gjort for deg?
Marie har gjort mye fint for meg, og viser omtanke på mange måter. Vanskelig å velge, men på bursdagen min ifjor fikk jeg en rosa mini-kommode med to skuffer i. I den øverste skuffen lå det en lapp hvor det sto: «30 grunner til at mamma er best». I den andre skuffen lå det 30 forskjellige lapper hvor hun skrev alle grunnene til at jeg, mamma’n hennes, var best! Gjett om jeg var beveget og glad, og mer og mer blank i øynene etterhvert som jeg leste alle lappene. Den mini-kommoden står på nattbordet mitt, og minner meg om hvor flott datter jeg har! Må også fortelle om den vakre mailen jeg fikk på morsdagen min i år, sammen med et stort sjokolade-hjerte. ? Tror den ble lagt ut på bloggen hennes.
Supermarie: Love u mamma. Det innlegget finner dere HER.

Hva er det dummeste Marie gjorde som ungdom?
Det var noen tøffe tak da Marie var i 16-17 års alderen, men tror ikke hun var noe verre enn annen ungdom. En episode sitter godt i minnet enda, og det var da hun hadde vært på nattkino med en gutt. Hun hadde nettopp tatt moped-lappen, og dro avsted. Timene gikk og hun kom ikke hjem. Etter utallige telefoner uten å få svar, kjørte jeg rundt og lette etter henne. Så redd har jeg aldri vært noen gang! Trodde jo hun lå i grøfta skadet eller noe. Det ble så langt på natt at jeg vurderte å etterlyse henne via politiet.. Den ubetenksomme Marie hadde bare slått av telefonen og rusla rundt i byen med denne guttungen – uten tanke på at mora (og resten av familien) var fra seg av engstelse! Så det å ikke holde avtaler har vel vært Maries svakhet i perioder i ungdomsåra.. (Andre dumme ting som hun har gjort i den tida, har hun sikkert holdt for seg selv…)
Supermarie: Hva skal man si? Jeg…. Det forstyrrer meg litt at vi ripper opp i det her, haha!…. Selv venninnene mine fortalte meg hvor fæl jeg var. Unnskyld at jeg lever, da. Nå er jeg snill igjen :- )

Hvorfor er hun redd for trailere?
Vet ikke hvorfor Marie er redd for trailere, men det er vel noe som har kommet etter at hun tok lappen selv. Hun låner stort sett min lille bil, og i den føler man seg kanskje ikke helt trygg på E6 hvor det er mye trafikk.


Trailerne finnes overalt, mamma. Og de er ute etter meg, det kan Anjalove skrive under på. De har funnet meg på militærleiren også, en av de rygget nesten PÅ meg når jeg sto PARKERT! Hvor SYKT er ikke det???

Hva synes du om piercingen hennes?
Har generelt ikke så mye til overs for piercinger, men den Marie har i navlen, er jo ganske pen og dessuten syns den jo ikke sånn i det daglige… Men igjen – det er jo verre ting å finne på! 😉

Hvordan reagerer hun hvis du/noen slår av dr. phil?
Det er INGEN som tør slå av Dr. Phil når Marie ser på det! Den tiden er hellig.. Nytter ikke å rope Marie ned til frokost midt i Dr. Phil, nei… Har aldri sett det selv, så jeg skjønner ikke hvorfor hun er hekta. Heldigvis har hun sin egen TV..

Hva synses du om pikk-i-bånd t-skjorta??
Pi….-i-bånd T-skjorta har jeg IKKE sansen for! Ikke min humor! Jeg gremmes litt over den. 🙁

SPØRSMÅL TIL TREET:

Er du glad for at du har superMarie som tar så godt vare på deg?
Treet bare…..

SPØRSMÅL TIL SUPERMARIE:

Hvorfor ble du redd for trailere?
Det vet jeg ærlig talt ikke. Jeg forventer alltid at det verste skal skje, og den tankegangen har tatt helt av når det kommer til de beista….

Hva skjedde i ulykkene?
Hvilke ulykker? :- ) Scooterulykkene, hesteulykke, hestehengerulykke, bussulykke? Jente som har vært i krigen før, iallfall!

Hvorfor dr.Phil?
Dumme spørsmål fortjener ikke svar. Dr Phil er kongen.

Tre beste egenskaper og tre værste?
Jeg er stort sett blid og hyggelig, pliktoppfyllende og ærlig. Tommel ned for at jeg blir så negativ når noe ikke går min vei, jeg er TYDELIGVIS dramaqueen (…) og sykt lat.

En positiv og en negativ ting på kroppen din?
Positiv: Fin kropp :- )
Negativ: Det vil jeg ikke snakke om, smil.

Favoritt-hobby?
FOTO! Og jeg savner å drive med hest…

Hvordan kom du på tiss-i-bånd?
Det var for å illustrere mannekjøttet, kjæresten min, en gang i tiden. Og så… Tok det litt av. Nå har det tydeligvis blitt en religion.

Hvordan ble du så tøffffffff?
Tøff since 1990, født sånn!

Er du sjenert?
Ja, ekstremt egentlig…. Det kommer seg :- )

Din aller største drøm?
Å danse med pappa.

Hvordan har treet det nå?
Det har det som plommen i egget! Glad det slipper å stå ute i vinden og miste blader som alle de andre treskallene gjør…

Hva er ynglingsboka di?
Idas dans.

Ynglingssangen din?
Det er så sykt mange, jeg finner en sang til alle opplevelsene mine på godt og vondt. Haha! Muse – Sunburn er en av dem :- )

Hvilke 3 filmer liker du best?
Million Dollar Baby, Løvenes Konge, My sisters keeper

Sivilstatus?
Kjøttlaus!

Hvor er piloten om dagen??

Jeg drepte han.

Neida, han flyr rundt i F-16 og nyter livet, vel :- ) Dere kan følge kameratene hans på Jagerpilotene på Viasat 4 hver torsdag fra 23. September. De episodene jeg har sniktittet på er tøffe!

Kan vi spørre MANNEKJØTT? Er mannekjøtt kjøttet ditt igjen?
Spør mannekjøtt! Han er ikke mitt igjen, nei…

Er mannekjøttet inn i bildet igjen, eller heter han bare fortsatt mannekjøtt fordi det ikke er noen kjøttnavn som beskriver nåværende forhold?
Fader, som dere gnåler om kjøtt. Han er fortsatt i bildet, men bare ikke som tissen i bånd lenger. Vi er veldig gode venner, og han har liksom alltid vært mannekjøtt så jeg kan ikke bare drive å bytte kallenavn bare fordi han…. Ikke er mitt lenger. Han er fortsatt et av de viktigste menneskene i livet mitt :- )

Til supermarie: jeg har fulgt deg nesten helt fra starten og har dårlig samvittighet for at jeg ikke kommenterer, er ikke akkurat kommentere-typen, men skal skjerpe meg! Egentlig vil jeg bare si tusen takk for at du blogger og deler litt av den fantastiske kreativiteten, utstrålingen, pågangsmotet ditt med meg! Du er min absolutte favorittblogger!! du er super.
Det her var vel for faen ikke et spørsmål…. Haha, neida! Tusen takk, det er kommentarer som dette som får meg til å ville fortsette <3 LOVE.

Nå ble jeg SVETT….. More 2 come, love my 3, love u 4 ever, give me 5. Nå må jeg se ferdig Dr Phil og vaske rommet klart til inspeksjon. Sersjant, flysoldat Brudevold stiller Dr Phil klar til inspeksjon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *