Og sånn går no dagan…..


Paparazziene har tatt HELT av. Her er jeg avbildet i Moss Avis (ringet rundt). Så nå vet hele Moss hvem jeg er også. Jeg er kjendis.


Synet mitt tar også helt av om dagen, hånd i hånd med paparazziene. Ikke nok med at måker blir til F-16 jagerfly, men daghavende blir til Jens Stoltenberg også. Jeg satt maten i vrangstrupen da jeg med skrekkblandet fryd «»»»så»»»» at selveste statsministeren hadde tatt seg tid til å være daghavende på milileiren vår. (daghavende er et befal som har vakt dersom noen trenger noe på leir) Og så var det ikke han.


Og sjefsdama får selvfølgelig med seg alt det her…. Alltid like spenstig å komme inn til en nypyntet tavle! Kunstneren bak ballongene ble forresten sykt fornærma da dere påpekte at det lignet på sædceller, så hun fargela de og gjorde de mer ballongete. Finere nå?


Ellers går livet på milileiren sin vante gang. Jeg tilbringer kvalitetstid med Anjalove og Lindakjøtt, er en del av Tangerudtroppen (basetroppen, fjasetroppen <3) og styrer med lærling, møter og utdanningskataloger. I går løp jeg 5 km igjen, med In Flames på max for å overdøve pust, pes og hjerte. 28 minutter, motivasjon og frustrasjon i hvert steg, svetter mindre i helvete vettu.

…..

Hvordan er det sivile livet, leserbein?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *