got my middlefinger up, I don’t really give a fuck

Alternativ spørsmålrunde!!! DRITGØY.

Dere kan spørre meg om ting dere lurer på om meg, spørre mamma om meg, spørre vennene mine om meg, onkelen min om meg, ikke bestefar for han er i syden, mannekjøtt om meg, kollegaer om meg, soldatene om meg. Dere kan spørre alle rundt meg om ting dere lurer på om meg. Vedder treet mitt på at dere trenger nærmere forklaring, så jeg skal gi dere et kart;
Dere kan stille spørsmål som feks «Hvordan reagerer Marie hvis du slår av Dr Phil mens hun ser på», «Er hun rotete eller ryddig?» «Hvordan er hun EGENTLIG å bo sammen med?» «Hvordan er hun rundt middagsbordet?» osv.

Husk å skrive hvem dere vil jeg skal spørre om hva, da. Så skal jeg tvinge de rundt meg til å svare. Go nuts, nå må jeg gjøre meg klar til bursdag :- )

Smil

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *