milionepiece

<3 FETESTE-EVER.COM
Panda er yndlingsdyret mitt. 

Militær onepiece sender kosedress.no, daffedress.whatever og onepiece.com til månen. Den knuser selv pilot-onepiecene. Jeg sto egentlig og tok snikbilder av dressen hans, for det er sikkert dritlett å ta SNIKbilder med et speilrefleks på str med en okse….. JAJA. Panzerpiloten så meg iallfall, og jeg bare…. «jeg anmoder at jeg får dressen din». (lært meg nytt ord i dag, skjønneru. ANMODER; du foreslår noe sterkt, og hvis du får avslag på forslaget så krever du det.)

Jeg anmoder at dere gir dere med å trykke «slutt og følg» på bloglovin, for hjertet mitt klarer det ikke mer……

Østfoldleserbein, det er åpen dag på Rygge militære flystasjon på søndag fra 12.00 til 16.00 hvis dere vil komme og se liveshow. Jeg jobber der, sikkert. Hvis dere stikker innom, si «sjøbuse» da, sånn at jeg vet at dere er lesere.

Har allerede spurt dere på face, men dere ufacete; hva vil dere jeg skal skrive om? :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *