pressevisning VIC*

Jeg rakk så vidt å hoppe ut av stridsvognen i går, før jeg måtte inn i en annen vogn for å rekke å hoppe på en tredje vogn. Togvogn til Tigerstaden i full uniform, rakk ikke engang å skifte, svett og stress blandet seg med spent og smil. Fra tog til taxi, han slapp meg av i Bogstadveien 24. Jeg ble scannet med blikkene fra fint folk i dress med klær til firesifret beløp. Og der sto jeg. Som en ponni blandt svanene.

Jeg lo unnskyldende for at jeg var så sein, tryglet om å få skifte og ble henvist til et bakrom med dansere i. De danset senere rundt i høstens fine klær fra Jean Paul og diverse andre ekslusive merker.

:- ) Jeg fikk iallfall kastet av meg uniformen, hoppet i noe mer passende og svevde rundt blandt tapas, modeller og sprudlevin. Jeg smilte til alle, kjente ingen og følte meg full av stridsvognstøv. Veldig hyggelig!
Da jeg kjente alkoholen vrinske etter 2 små glass med rødt og fant en jakke til 7999,- kr skjønte jeg at det var på tide å dra igjen. Tomhendt. Med en soldatlønn på 150 kr dagen er det begrenset hva jeg kan dra med meg hjem etter en kveld i Tigern. Det var iallfall utrolig stas at jeg ble invitert, det var verdt å delta på og dere har mye å hente hos VIC i høst :- )

Jeg har mer å snakke med dere om, men det må vente til i morgen. Jeg er supersyk, trøtt og generelt ganske i tåka nå. Haha. God natt, snakkes i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *