panzerlove

Vi hadde stand på Sessvollmoen i går. Neste gang vil jeg ha med en schäferhund med vinger og en pilot kledd i F-16-kostyme. Hva skal man si? :- ) Oppmerksomhet og smil til Luftforsvaret. Hadde du smilt?

Det kom et beltedyr ut av det blå, og jeg tok meg selv i å tenke at «den DER skal jeg sitte på med en vakker dag.»

To timer senere……

Det var tydeligvis en vakker dag i går. En engel kom som bestilt på sølvfat og sa at mannekjøttet hennes kjørte stormpanzervogn i militæronepiece. Jeg klikket i vinkler (korporal?) før jeg satt meg i hullet og var klar for panzereventyr.

Ekstase!!! (Hvis noen hadde gitt meg lov til å gå med BERRET hadde jeg sluppet å være lueløs. Båtlua flyr jo herfra til månen bare noen puster på den…)

…helt til det gikk opp for meg at noen hadde PRESSET seg inn i ringen min. De eneste ringene jeg skal presse menn inn i er forlovelsesringer, jeg driver jo tydeligvis og forlover meg hver gang jeg får oppleve noe dødsfett. Åååh, jenter er så utspekulerte :- ) Forlovelser med menn med magiske jobber har blitt en uvane jeg har, for å få tilgang til magi resten av livet…. Synd panzerpiloten var opptatt med engelen. Hehe, neida.

(joda) Neida engel, men du kan gjerne gi meg onepiecen hans. Feteste!

Krigsstien.

ÅÅÅH GØY GØY GØY!!!

Nei vent a, det her blir for smilete for panzervogna…..

Go die.

(har drittgode nyheter og pressevisning VIC å vise dere etterpå + at jeg… Nei, bare stay tuned. Tar det etterpå, nå må jeg ha mat.)

Edit: «Femelle har spurt tre av Norges flinkeste bloggere… (…)» Herregud, jeg blir omtalt som en av Norges flinkeste bloggere? Haha! Sykt! FEMELLE.NO. Mamma, jeg er kjendis!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *