Bloggsoldat

Hei, jeg er i forsvaret selv. Dimmer om 3 uker. DIMMELELL<3

Men spørsmålet mitt er, har du lov og blogge om alt dette her?
En soldat her oppe fikk bot for å ha skrevet om forsvaret!

Har du fått godkjenning av forsvaret osv?

DIMME LELL! Gratulerer med gjennomført førstegængs! :- )

Jeg sendte vernepliktsverket en mail og spurte om tillatelse til å mili-blogge før jeg dro inn i militæret. Jeg gjorde de oppmerksomme på at jeg kom til å inngå samarbeid med nettavisen og muligens bli en ganske stor blogg, og forsikret meg om at de syns det var hyggelig.
Dere kan jo se svaret….

Wait for it…..


Meg under arbeidet med Faryab United, savner det sånn…

«
Hei Marie og Ett Godt Nytt År til deg!
Flott du gleder deg til tjenestegjøringen. For Forsvaret er det positivt at du fortsetter med bloggen din etter at du har møtt til tjeneste. Et realistisk bilde av tjenesten og hva som møter deg der er alltid et bedre grunnlag for egne vurderinger i forhold til en tjenestegjøring/fremtidig yrke i Forsvaret.

Forsvaret er interessert i å få inn flere jenter til tjeneste. Det at du har mange jenter som lesere er svært positivt da de vil få et realistisk innblikk i hva du møter. Det å være forberedt på hva som skjer gjør at det er lettere å vurdere en tilsvarende tjenestegjøring selv.

Jeg ønsker deg lykke til med tjenesten og med bloggen din.

Hilsen
****** ********
Oberstløytnant»

OG jeg har fått OK GO fra personer i Forsvarsdepartementet og Luftforsvarsstaben og er veldig forsiktig med hvor jeg setter tastaturet :- ) Så dere trenger ikke bekymre dere, jeg vet hva jeg gjør. Haha, nei… Poenget er at dere ikke trenger å bekymre dere, Forsvaret leser :- )

I dag var Anjalove og jeg helgener på leiren. Hun fikset lyspærer og jeg reparerte mopper. 4 (!!!) mopper! Hva i helvete skulle den troppen her GJORT uten oss? Gått rundt i mørket og IKKE vasket gulvet, iallfall…… Etterpå satt vi på «Valentines Day» i stua, og guttene kom og «….hva er det her for no dritt a?» og smelte igjen døra, før de listet seg inn igjen, slo seg ned sammen med oss og gliste til synet av kjøttdisk x 2. Både Patrick Dempsey OG Bradley Cooper, hvorfor har dere ikke SAGT noe?

I morgen er det grønn dag! Ut i skogen, opp i trærne, vift med tærne. :- )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *