back to basics

I dag har jeg pendlet mellom idrettshallen, saniteten, grønn dag og kontoret. Trives best med de to sistnevnte. Grønn dag er, OG JEG REPETERER (i-f*ckings-gjen) hver eneste tirsdag, hvor vi får utdanning i å være soldat. Skyter, kamuflerer, spekulerer og kverulerer :- ) I dag dro sersjanten frem telt, primus og knuter, noen av godsakene vi lekte med på rekrutten. Jeg dro bare frem fingeren.

Vi ble delt i 2 lag, førstemann, og jeg fikk jobben å sette opp teltstengene inni teltduken. Og jeg bare…. ALENE!! FINALLY!!!
Koste meg.

Og så hørte jeg bare…. «Kor e Brudevold?» Og de bare… «Hun var i teltet i stad» og sersjanten bare «Ja, men kor e hon no?» Og jeg bare ÅÅÅRH, la meg være; «Jeg er her…??» og så skjønte de liksom ingen verdens ting så jeg måtte krype ut igjen og da sto plutselig hele Forsvaret samlet utenfor teltet og hadde undervisning mens jeg satt og kokte blogggrøt med mandel, smaker det godt? Spent på hvem som får marsipangrisen :- ) Finneren er vinneren.

Etter vi hadde TELT til tre (wordplay!!), kastet sersjanten primuser på oss før vi fikk knappetelt og tau for å heng…. Vise knuter. Han sa at den som klarte å kneppe riktig raskest skulle få en premie, og premie-idioten i meg ble helt i ekstase.

Kunstpause trengs ikke, dere vet hva som skjedde.

…..JEG VANT!!!! Vm i knepping :- ) Premien var en… Refleks. Jeg tok den og gikk til saniteten for å bli avlivd.

Det var soldatdelen av tjenesten min for tiden, vil dere se mediegrafikerdelen også? Den ligger på ambulanse.no, den redningsmann-annonsen på høyre side. Made by me. Stolt vel :- )

I morgen skal jeg ut på rekrutteringseventyr på Sessvollmoen også. Åpen dag Sessvollmoen fra 09.00 – 14.00. Noen som skal? På kvelden skal jeg videre på pressevisning hos VIC, hvis jeg noen gang finner frem eller unngår å bli drept av trailere…. Som jeg sikkert ikke gjør, så jeg kan like godt bli hjemme.

…..

Feiret forresten bursdagsbroren min i dag, han var litt fornøyd med at han ble kjendis og kalt superbror av fremmede jenter. For å jekke han litt ned igjen, stjal jeg hele selskapet hans ved å sette på et slideshow med bilder av meg selv i diverse jagerfly og helikoptere, med våpen i hendene og Forsvarsministere ved siden av. Familien ble dødsimponert, oppmerksomhet stjålet, og der ble bursdagsbarnet sittende alene i hjørnet med familiens bakside vendt mot seg. Haha! Kunne ikke alle bare ønske at jeg var søsteren deres? :- )

Snakkes i morgen, da blir det Sessvoll- og pressevisningblogg! Må bare måke trailere av E6 først.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *