like toy soldiers

Utrolig kult å lese bloggen din. Gleder meg bare mer og mer til jeg selv skal inn. (skal inn på rekrutten nå 26 september)
Men lurte på noe, kan man bli sendt hjem i løpet av rekrutten, og hvis man kan, hva er da som regel grunnene til at man blir sendt hjem?

Utrolig kult å lese at du syns det er utrolig kult å lese bloggen min! : ) Du har all grunn til å glede deg! Skal du på Madla? Luft eller sjø eller hvaaad? Hvis du skal på Madla, i luften, sees vi faktisk i feltuken din. Hurra! Jeg skal ut og leke med september-kullet når de er ute i skogen og trener på å være soldater. :- ) Er det flere leserføtter som skal inn på rekrutten på Madla i september?

Jess, du kan nok bli sendt hjem i løpet av rekrutten. Det var 2 av jentene på rommet mitt som ble sendt hjem etter et par uker. Hun ene fordi hun hadde ørebetennelse som svekket hørselen, og hun andre av for dårlig resultat på hørseltestene. Hadde noen av disse fått en stilling i nærheten av fly osv, hadde hørselene deres blitt ødelagte for livet og det kan ikke Forsvaret ta sjansen på. Så de måtte altså dra… En tredje gutt ble sendt hjem pga ryggproblemer, noen søkte seg hjem igjen pga lærlingtid og diverse andre grunner. Så lenge du har god, allmenn helse og lyst til å være der, trenger du ikke bekymre deg. Det er kun helseproblemer (eller egen vilje til å reise hjem igjen) som sørger for returbillett på toget :- )

Hva er ynglingsfargen din?xD
Miligrønn? xDDD Hoho.

Er det en mediegrafiker i hver gren?
Gren som i armene til treet? Åååh, treet.


<3

Åja, spørsmål… Uhm, nei. Det er mediegrafikere på FMS (Forsvarets mediesenter) i Oslo, men ellers er det bare meg, lol. Jeg er spesiell!

Jeg lurer på en ting. Vi er faktisk fire-fem jenter på trinnet som vil inn på befalskolen. Det er jo bra, også hadde en fått noe info om jentecamp. Sånn info for de jentene som har lyst til å verve seg med et par dager ?i felt?. Hun sendte mail til den som hadde sendt det, men har ikke fått svar. Vet du noe om det? Altså når det er, hvor det er, osv osv?
Ja, det er jo bra! I år var jentecamp i slutten av mai, haha husker dere det? Jeg var BEFAL! ….og det blir nok et arrangement for jenter som har søkt BS (befalskolen, bare vend deg til fortkortelser med en gang, det er en skog av dem her i milien) neste år også. Om det blir camp eller noe annet vet jeg ikke enda, men jeg skal brøle som en løve så fort jeg veit! BS er bra, jeg søker mest sannsynlig selv til neste år :- )


foto: anjalove bigbråten

Jeg har astma, dårlig syn og skeive knær, kan det bety at jeg ikke kommer inn i millitæret?
Jeg ser ikke forskjell på F-16 og måker….. Så ikke bekymre deg for synet. Knærne går også bra så vidt jeg vet, en på rekrutten slet med det samme :- ) Astma…. Da ville jeg ikke søkt marinejeger eller en annen kickass-stilling, men jeg tror det skal gå helt fint å komme inn!

Jeg har ett lite spørsmål. Jeg har hørt at utdanninger i militæret er utrolig bra, vet du noe om dette?
1. Du slipper studielån
2. Du bor gratis
3. Du spiser gratis
4. Du får en HAUG med tøffe fysiske og psykiske utfordringer, det i seg selv GLITRER på CV’en.
5. Du slipper å tenke på outfit og hårfrisyre, haha
6. Du får selvfølgelig en bra utdanning

Dessuten lærer du så drøyt mye om deg selv og får erfaringer og kunnskap du GARANTERT får bruk for senere i livet, uansett hva du skal jobbe med. Så ja, jeg vil påstå at utdanninger i militæret er utrolig bra!

Hei supermarie!
Herlig blogg, har ikke lest den så alt for lenge men har falt pladask for den allerede. Jeg er 17 år og er stuppforelsket i militæret og er helt sikker på at jeg skal inn i militæret når jeg er gammel nok. Jeg har alltid hatt drømmen om å bli hundefører i militæret ? faktisk siden jeg gikk i 3. klasse.. og det er en del år med tanke på at jeg nå går 2. vgs.
Hællæ!
Tusen takk! Skjønner forelskelsen din, jeg dret derimot i militæret helt til jeg faktisk sto fysisk utenfor rekruttskolen og hadde 1. skoledag. Og der var jeg solgt. Militæret er det beste man kan gjøre med ett år (++) av livet sitt, mener jeg :- ) Hundefører er tøft, kanskje du får en av valpene Anjalove og jeg møtte her om dagen. Konge.

Idag er jeg med i HVU (heimeverns ungdom) og storkoser meg som eneste jenta i en gjeng på 11 stykker. Men jeg er fortsatt veldig nervøs for om jeg kommer inn i militæret eller ikke.. Jeg trener veldig lite om sommeren men helt ekstremt mye om vinteren (da trener jeg ishockey) og er veldig redd for at jeg skal slite meg helt totalt ut og ikke greie å henge med når jeg søker meg inn i forsvaret. Tenk om alle er i superduper form i forhold til meg osv.?
Så bra! Med mindre du mangler et bein (det gjorde jeg her om dagen forresten) eller er shizofren (det var jeg ogs… neida (joda..)) tror jeg det her skal gå helt fint jeg, Heidi Jeanette :- ) De fleste møter uforberedt til militæret, tro meg…. Jeg dro inn på sparket, hadde ikke trent et hårstrå før jeg dro inn. Selv JEG klarte å holde følge, på et eller annet mirakuløst vis. Og nå sitter jeg her og er verdensmester, da.

Har du noen tips om hva jeg kan gjøre for å forberede meg best mulig ? Burde jeg bli flinkere til å trene annenhver dag ? Burde jeg trene styrke og kondis til tusen ? Mange tror jeg har dritgod kondis og styrke fordi jeg spiller ishockey, men sånn er det ikke når jeg løper og trener utenfor ishockeybanen.. Jeg hater å løpe og har dermed veldig liten treningsmotivasjon.. HELP ME !
Absolutt ikke dumt å forberede seg! Kunne ønske jeg gjorde det selv, da hadde jeg ikke hatt så mange dødsønsker under diverse 3000 m-tester. Du kan gjerne løpe deg en tur et par ganger i uken, trene pushups og situps og HER kan du lese litt om hva jeg har skrevet tidligere om trening. Der finner du også et innlegg fra idrettsassistenten vår på Rygge, hun har gått idrettshøyskolen og vært daglig leder på SATS, så ta til deg gnålet hennes! Og MASSE kjempelykke til, spør mer hvis det er mer du lurer på!

Rosa neglakk er forresten ikke lov til uniform. Herregud, jeg er så på kanten…..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *