Bellicious

Vær hilset!

Jetjagerfly i juni, supermarieflyet kjøttøksa, Hotel Cæsar-Rolf OG tigerfly  i juli, afghanske ambassadører og forsvarsministere i august, jeg tenkte at SEPTEMBER er måneden jeg skal få tid til å lande og trekke pusten, fordøye alt jeg har opplevd og få orden på meg selv igjen. September rakk å vare i EN dag før alt jeg nettopp hadde tenkt bare var å GLEMME………
Jeg er himmelfallen igjen.


foto: priv

Gratulerer med dagen, bestefar!

Brukte bursdagen din til å ligge iskald og krigsskadd i skogen i 4-5 timer, før jeg ble båret ombord i Bell og fløyet inn i solnedgangen om og om igjen. Bell fløy runde etter runde, verden spant, jeg ble en av solstrålene. Hurra for deg som fyller ditt år, en kjent klesbutikk brukte dagen din til å sende meg min aller første pressemelding og invitere meg på fest i Tigerstaden. Bukke, nikke, neie, snu oss omkring, jeg har vært innom hele følelsespekteret i dag, presis 73 år etter du ble født. Jeg har hatt lyst til å dimme, jeg har hatt lyst til å tegne en runding rundt militæret fordi en sirkel ikke har noen ender, jeg har ledd hjertet ut av brystet og sparket til det etterpå fordi jeg ikke liker passasjerene. Jeg blir dårlig av å tenke på at fremtiden min ligger i andres hender, men Bell, Anjalove og han som gravde ned foten min made my day.
Og my day har faen meg vært helt rå….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *